Kral malzemeci son yolcuğuna uğurlandı

Önceki gün  Veliköy-Karaağaç yolunda geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 'Kral malzemeci' lakaplı 65 yaşındaki Emin Öztürk dün dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Çerkezköy 6.11.2019 17:32:00 0
Kral malzemeci son yolcuğuna uğurlandı

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

 

30 yılı aşkın Çerkezköy başta olmak üzere bölgedeki çeşitli kulüplerin malzemeciliğini yapan kral lakaplı 1911 Çerkezköyspor Kulübü malzemecisi Emin Öztürk için dün Bahçeli camiinde ikinci namazına müteakip cenaze namazına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gümüş, Çerkezköy ve Kapaklı Belediye Meclis üyeleri, Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Salih Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, kulüp balkanları, yönetimleri ve futbolcular, sivil toplum kuruluşları, Öztürk ailesi yakınları ile kalabalık bir halk kitlesi katıldı.

 

 

BAHÇELİ MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ

 

 Önceki gün trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Emin Öztürk vefatı bölgede spor camiasında büyük üzüntü yarattı. Bahçelievler Camii’nde ikindi namazı müteakip kınlan cenaze namazının ardından Bahçeli Mezarlığında bulunan aile kabristanlığına dualarla defnedildi. Cenazede taziyeleri Öztürk’ün kardeşleri ve yakınları kabul etti. 3 kız babası olan Emin Öztürk’ün beş torunu bulunuyordu.

 

Haber/Ogün DÜRÜMLÜ


0282 726 91 91
0282 747 65 10