As: Esnafımızın kafasını karıştırmasınlar

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Tekirdağ Servisçiler Esnaf Odası kurma çalışmalarını yapanların  sosyal medya hesabından Şoförler ve Otomobilciler odaların

Çerkezköy 7.11.2019 19:50:00 0
As: Esnafımızın kafasını karıştırmasınlar

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler esnaf odası başkanı Mustafa As,  konu ile ilgili yaptığı açıklamada , “Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğünden yetki alarak Tekirdağ Servisçiler odası çalışmalarına dahil olan arkadaşlarım üye sayılarını arttırmak için yaptıkları konuşmalar hiçte hoş değil. Esnafımızın kafalarını karıştırarak zorlama yaparak üye yapmaya çalışıyorlar bırakalım esnafımız kendi kararını kendi versin” dedi.

 

“HANGİ HİZMETLERİ YAPACAKLARINI ANLATSINLAR”

 

Başkan As, Tekirdağ Servisçiler Esnaf odasının hangi hizmetleri vereceği konusunda kimsenin bilgisinin olmadığını ve bu konuda da servisçilere anlatılmadığını belirterek, “Tekirdağ merkez’de kurulacak olan Servisçiler Esnaf odası öncelikle hangi hizmetleri verecek onlar anlatılsın.Bu konuda da bir şey söylenmiyor. Mevcut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odaları şoför esnafının haklarını aramıyormuş ve hiçbir çalışma yapmıyormuş algısı yaratılıyor. Bu çok yanlıştır. Mevcut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf odalarını basamak olarak kullanıp, küçümseyerek çok basit göstererek hiçbir hizmet vermiyormuş gibi göstermek ne esnaflığa be de ahlakla bağdaşmaz” dedi.

 

UKOME’DE BİZLERİ TEKİRDAĞ ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF ODASI BAŞKANI TEMSİL EDİYOR

 

As, “Tekirdağ il geleninde 8 tane şoförler ve Otomobilciler esnaf odası bulunmaktadır. Merkez oda Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf odası başkanı UKOME toplantılarına katılmakta ve bizleri burada temsil etmektedir. Her toplantı öncesi ve sonrasında ilçe oda başkanlarını arayarak gündeme gelen konular hakkında bilgilendirmede bulunmaktadır. Servisçiler odası kurma çalışmalarını yapan arkadaşların esnafımıza dediği gibi Bizler UKOME’de temsil edilmiyoruz hiçbir söz hakkımız yok demeleri doğru değildir. Ayrıca bizler şoförler ve otomobilciler esnaf odaları olarak bütün esnafımıza eşit mesafede yaklaşarak en iyi ve kaliteli hizmet vermenin çalışmalarını yapmaktayız.Yönetmeliğe uymayan araçların denetimlerini ve kontrollerini de yine aynı şekilde kolluk kuvvetlerimizle birlikte hareket ederek rutin bir şekilde devam ettiriyoruz. Bu konuda bizlerle birlikte her zaman titiz bir çalışma yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimize,ilçe jandarma Komutanlığı ekiplerimize, Büyükşehir belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerimize çok teşekkür ediyorum. Üyelerimizin oda seçiminde yapacağı her türlü tercihe saygımız var ve saygı duymak gerekir.Bizim şu anda konuşacağımız şeyler esnafımıza daha nasıl faydalı olunur,kazançlarını nasıl daha arttırırız ve daha kaliteli hizmeti hep birlikte bir araya gelerek nasıl vermeliyiz olmalıdır diye düşünüyorum”diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10