Kocaeli deplasmanında üç puan arayacağız

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta sekizinci hafta karşılaşmaları 10 Kasım Pazar günü oynanacak. Son haftalarda kötü sonuçlar alarak taraftarını üzen temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor deplasmanda Kocaeli eki

8.11.2019 18:26:00 0
Kocaeli deplasmanında üç puan arayacağız

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta hafta sonunda birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanacak.

 

TEKİRDAĞSPOR EVİNDE

 

Haftaya 15 puanla lider durumda giren Tekirdağspor evinde 10 puanı bulunan Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş’yi konuk edecek. Pazar günü Namık Kemal Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Zorlu karşılaşmayı Bahadır İleri yönetirken, yardımcılıklarını ise Enes Seymen, Cem Harman, Engin Uğur yapacak.

 

BİGASPOR ÜÇ PUAN İSTİYOR

 

Geçtiğimiz hafta yaşadığı puan kaybı ile liderlikten ikinci sıraya gerileyen Bigaspor ise evinde İstanbul temsilcisi Ortaköyspor’u konuk edecek. Emre Bulut, Ahmet Kıvanç Kader, Mehmet Karakuyu, Rahmi Fatih Ant hakem triosunun yöneteceği karşılaşma Pazar günü saat 14.00’de Biga İlyas Bayram Stadyumunda oynanacak.

 

DEPLASMANDA ÜÇ PUAN ARAYACAĞIZ

 

Son haftalarda kötü sonuçlar alarak taraftarını üzen temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor sekizinci hafta karşılaşmasında Kocaeli deplasmanında Başişkele Doğantepespor’a konuk olacak. Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Stadyumunda saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Barış Esa yönetecek. Esa’nın yardımcılıklarını ise Erkan Erzen, Osman Korkmaz, Ertuğrul Yolcu yapacak. Son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Sefa Davarcı ile yollarını ayıran temsilcimiz Murat Küçük ile anlaşma sağlamıştı. Hafta içinde küçük yönetiminde maçın hazırlıklarını sürdüren temsilcimizde hedef üç puan. Hafta sonunda zorlu karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Başkanı Tolga Tokoçin” Son haftalarda kötü sonuçlar alarak taraftarımızı üzdük. Bu hafta ise Kocaeli deplasmanından üç puan ile ayrılıp kendimize gelmek istiyoruz. Futbolcularımıza güveniyoruz. İnşallah haftayı üç puan ile tamamlarız” dedi.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR

 

Alt sıralardan kurtulmaya çalışan Kırklareli temsilcisi Vizespor evinde Bozcadaspor’u konuk edecek. Pazar günü Vize İlçe Stadyumunda saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Tolga Akbaba yönetecek. Akbaba’nın yardımcılıklarını ise Ömer Kibiroğlu, Ömer Okumuş ve Muhammed Oğulcan Malkoç yapacak. 12 puanla dördüncü sırada bulunan Arnavutköy Belediyespor evinde beş puanı bulunan Lüleburgazspor’u konuk edecek. Göksu Furkan Güngör, Hakan Dursun, Burak Ersöz, Metin Ataş hakem triosunun yöneteceği karşılaşma ise Bolluca Stadyumunda oynanacak. Son haftalarda çıkış yakalayan Uzunköprüspor ise geçtiğimiz hafta Çerkezköy deplasmanından üç gollü galibiyet çıkartarak büyük moral bulan Karamürselspor’u konuk edecek. Ergene Şehir Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma aynı saatte başlarken, karşılaşmayı ise Muhammet Metin Kankaş, Batuhan Bultu, Enes Soyucak, Umutcan Bayram hakem triosu yönetecek. 10 puanla altıncı sırada yer alan Alibeyköyspor ise dokuz puanı bulunan Edirnespor’u konuk edecek. Alibeyköy Sahası’nda seyircisiz oynanacak olan karşılaşmayı Alper Cesur yönetecek. Cesur’un yardımcılıklarını ise Zeki Talha Biçer, Ahmet Şen ve Oğuz Karadağ yapacak.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10