Erseçkin:Devrimlerini ebediyen yaşatacağız   

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma törenlerinin ardından 'Vatan Size Minnettardır' anıtı önünde ilçe teşkilatı olarak anma programı gerçek

Çerkezköy 10.11.2019 17:23:00 0
Erseçkin:Devrimlerini ebediyen yaşatacağız   

“SEVGİ VE ÖZLEMLE ANIYORUZ”

 

Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Programda konuşan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin “ Ulu Önderimiz, Atamız,  Gazi Mustafa Kemal Atatürk bir konuşmasında şöyle demiştir; ‘Beni görmek demek yalnızca yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir’ 10 Kasım 1938 bir devrin sonu değil, Atatürk'ün bizlere miras bıraktığı cumhuriyetimizin her bakımdan korunması için yeni bir dönemin başlangıcıdır. Atatürk hiçbir zaman ölmedi. Yaşattığı devrimlerle ebediyen kalbimizde yaşıyor ve sonsuza kadar da yaşayacaktır. Atatürk’ün bizlere miras bıraktığı emanetin sonsuza kadar koruyucusu olacağız. Bizlere bu vatanı miras bırakan atamızın ve uğrunda ölümü göze aldığımız Cumhuriyetimizin yolundan şaşmayacağız. O'nun önderliği ile yönümüzü çevirdiğimiz çağdaş uygarlık yolundan ayrılmadan ülkemize sahip çıkacak ve emin adımlarla geleceğe yürüyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm dünyanın saygı duyduğu eşsiz komutanımız Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi  Mustafa Kemal Atatürk’ü ve vatan yolunda, Cumhuriyet yolunda ebediyete yürüyen şehitlerimizi, gazilerimizi ve tüm ecdadımızı şükranla, minnetle, özlemle ve saygı ile anıyoruz” dedi.

 

ŞİİRLER OKUNDU

 

Erseçkin’in konuşmasının ardından şiirler okundu ve anıta partililer tarafından kırmızı karanfil bırakıldı. Program anıt önünde çekilen toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10