"Cumhuriyeti Biz Böyle Kurduk" tiyatral konferansı duygulandırdı

Çorlu'da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Belediyesi ve Türk Kadınlar Birliği Tekirdağ Şubesi tarafından 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamın

Çorlu 10.11.2019 17:27:00 0
 

Çorlu Memduh Şevket Esendal Sahnesinde gerçekleştirilen tiyatral konferansa, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Türk Kadınlar Birliği Tekirdağ Şubesi Başkanı Nural Ülker, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

 

DESTANSI MÜCADELE KONU EDİLDİ

 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği tiyatral konferans etkinliğinde, Kurtuluş Savaşı’nda Anadolu’nun dört bir yanında Türk kadınının verdiği destansı mücadele konu edildi. İzleyicilerin yer yer duygulandığı etkinlikte ayrıca Türk kadınının Cumhuriyet ile birlikte edindikleri kazanımlar da konu edildi.Program sonrasında Başkan Kadir Albayrak, Cumhuriyeti Biz Böyle Kurduk adlı tiyatral konferansta sahne alanları kutlayarak plaket takdim etti. Türk Kadınlar Birliği Tekirdağ Şubesi Başkanı Nural Ülker de desteklerinden dolayı Başkan Kadir Albayrak’a teşekkür plaketi verdi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10