Lider Kapaklıspor'dan rahat galibiyet

Tekirdağ Süper Amatör Ligde haftaya lider durumda giren Kapaklıspor hafta sonunda deplasmanda Malkara 14 Kasımspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan Kapakl

11.11.2019 16:51:00 0
Lider Kapaklıspor

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde liderlik koltuğunda oturan Kapaklıspor, deplasmanda Malkara 14 Kasımspor’a karşı aldığı 0-3’lük zafer ile galibiyet serisini sürdürdü.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

Pazar günü Malkara Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor Bekir, Anıl, Tolga, Mesut, Koray, Ömer, Nusret, Tuğrul, Şaban, Murat, Emir ve Hasan kadrosu ile çıktı. Maça mutlak galibiyet parolası ile başlayan konuk ekip Kapaklıspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştirdi. Karşılaşmanın 12’inci dakikasında Kapaklıspor Şaban ile yakaladığı önemli pozisyonu değerlendiremedi. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı.

 

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde gol için yüklenen Kapaklıspor 55’inci dakikada arzuladığı gole kavuştu. Sağ kanattan gelişen Kapaklıspor atağında topla buluşan Tolga’nın pasıyla topla buluşan Murat düzgün vuruş ile topu ağlara gönderdi. Gelen golle birlikte büyük moral bulan Kapaklıspor ataklarını sıklaştırarak ikinci golü aradı. 62’inci dakikada Tuğrul ile bir gol daha bulan Kapaklıspor farkı ikiye çıkardı.

 

LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

 

Kalesinde arka arkaya iki gol gören Malkara 14 Kasımspor oyun disiplininden koparken, konuk ekip Kapaklıspor karşılaşmanın 65’inci dakikasında üçüncü golü buldu. Defansın arkasına atılan topu iyi takip eden Murat kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü atarak skoru 3-0 yaptı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Kapaklıspor bu galibiyet ile puanını 21’e çıkartırken, Malkara 14 Kasımspor ise 12 puanda kaldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10