Bin fidan toprakla buluşturuldu

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü nedeni ile ülke genelinde düzenlenen 11 Milyon Fidan Dikimi etkinliği kapsamında Çerkezköy Belediyesi tarafından Veliköy Mahallesi sınırları içerisinde bulunan 17 bir

Çerkezköy 11.11.2019 17:09:00 0
Bin fidan toprakla buluşturuldu

 Cumhurbaşkanlığı tarafından yayımlanan genelge ile artık 11 Kasım’ın Ağaçlandırma Günü olarak kutlanacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Kemal Buzkuş, “11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü nedeni ile Belediyemiz tarafından Veliköy Mahallesi sınırları içerisinde kalan yeşil alana 1000 adet fidan dikimini öğrencilerimiz ile birlikte gerçekleştirmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz” dedi.

 

 

ÖĞRENCİLER İLE BİRLİKTE 1000 ADET FİDAN DİKİLDİ

 

   Veliköy Mahallesi sınırları içerisinde kalan yeşil alana öğrenciler ile birlikte 1000 adet fidan dikimini Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı ve Enver Bayram ile birlikte yapan Belediye Başkan Vekili Kemal Buzkuş, “Çerkezköy Belediyesi olarak doğaya, yeşile büyük önem veriyoruz. Daha yeşil, daha güzel bir Çerkezköy’de yaşamak hepimizin ortak arzusu. Bu hedef doğrultusunda Çerkezköy Belediyesi olarak yeşil alanlarımızın ve park alanlarımızın sayılarını arttırıyoruz.  Bugün de daha yeşil bir doğa ve Çerkezköy için geleceğimizin teminatı çocuklarımız ile birlikte 1000 adet fidanı Veliköy Mahallemizde toprak ile buluşturduk. Öğrencilerimiz ile birlikte toprakla buluşturduğumuz fidanların bakımı ve korunması Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılacak. İnşallah şuanda boş olan alan 10 yıl sonra içerisinde bu fidanların boy verdiği yemyeşil bir alan olacak” ifadelerini kullandı.

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10