AK Parti Süleymanpaşa'da toplandı

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Teşkilat Başkanlığı koordinasyonunda, 14 merkez mahallede birim başkanlığı, eş zamanlı toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, mahalle sorunları, parti çalışmalar

Süleymanpaşa 12.11.2019 18:21:00 0
AK Parti Süleymanpaşa

14 merkez mahallede, mahalle birim toplantısı gerçekleştiren, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı, toplantıda parti çalışmaları, mahalle sorunları, vatandaşın dilek ve şikayetleri gündeme geldi. İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Koordinatörleri ve Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı toplantılarda mahallelerdeki sorunlar masaya yatırıldı, parti çalışmaları ve faaliyetler değerlendirildi.

 

MAHALLELERİN İSTEK VE İHTİYAÇLARI ÇIKATILACAK

 

Toplantının hayırlı olmasının temenni eden AK Parti İlçe Başkanı Sezayi Çetin, "14 Merkez Mahallemizde eş zamanlı olarak, teşkilatımızın kılcal damarları olarak tabir ettiğimiz mahalle birimlerimizle toplantılar gerçekleştiriyoruz. Her mahalle toplantımıza bir veya iki belediye meclis üyesi arkadaşımızı görevlendirdik. İlçe Koordinatörümüz ve mahalle başkanımız, toplantı neticesinde mahallelerimizin ihtiyaç ve istek haritalarını çıkararak rapor haline getirecekler. Raporlara göre biz de kurumlar bazında girişimler de bulunacağız" dedi.

 

PROBLEMLERİ ÇÖZMEK ASLİ GÖREVİMİZDİR

 

Mahalle toplantıların devam edeceğini söyleyen Çetin, "Halk odaklı siyaset anlayışının vücut bulduğu AK Parti'nin yöneticileriyiz. Gücünü ve desteğini aldığımız halkımızın sorunlarıyla hemhal olmak mahalle ve sokak bazlı sıkıntılara yönelik lokal problemleri çözmek asli görevimizdir. Dinamik bir teşkilatımız var ve bu yapıyı canlı tutmayı, parti çalışmalarını ve hizmetleri sokak sokak, hane hane vatandaşlarımıza anlatmayı görev addediyoruz." diye konuştu.

 

Haber/Ogün DÜRÜMLÜ


0282 726 91 91
0282 747 65 10