Bağımlılıkla mücadele toplantısı gerçekleştirildi.

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele İzleme Programı tanıtım toplantısı Tekirdağ'da yapıldı. Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2018-2019 eğitim öğretim dönemin

Tekirdağ 13.11.2019 16:36:00 0
Bağımlılıkla mücadele toplantısı gerçekleştirildi.

370 REHBER ÖĞRETMEN KATILDI

 

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele İzleme Programı tanıtım toplantısı Süleymanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Balo Salonu’nda, Yeşilay Cemiyeti Tekirdağ İl Başkanı Sadık Baş ve yönetim kurulu üyelerinin, İl Milli Eğitim Müdür Vekili İlhan Koçer ve ilgili Şube Müdürlerinin ve ilimizde görev yapan 370 rehber öğretmeninin katılımı ile gerçekleştirildi.

 

100 BİN BİREYE ULAŞILDI

 

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi Personeli Serkan Gürsel 'in sunumu ile 2018-2019 eğitim öğretim döneminde yapılan bağımlılıkla mücadele eğitimleri hakkında bilgi verildi. Veli, öğrenci ve öğretmenlere yönelik yapılan eğitimler ile 100 bin 614 bireye ulaşıldığı ifade edildi. Eğitimlerin ilimizde görev yapan Rehber Öğretmenleri aracılığı ile bu yılda devam edileceği ve eğitimlere ait verilerin TBM İzleme Programı yardımı ile takip edileceği anlatıldı.

 

OKULDA BAĞIMLILIĞA MÜDAHALE EĞİTİMİ VERİLDİ

 

Tekirdağ Rehberlik Araştırma Merkezi Rehber Öğretmeni Bingül Uzel, TBM eğitimlerinin tamamlayıcısı olan Okulda Bağımlılığa Müdahale (OBM) programı hakkında bir sunum gerçekleştirdi. OBM eğitimlerinin içeriği ve uygulama esasları hakkında detaylarını paylaştı.

 

ÜCRETSİZ UZMAN DESTEĞİ ALABİLECEK

 

Tekirdağ YEDAM Klinik Psikologları, Tekirdağ’da bu yıl hizmete giren Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. ilde bağımlılıkla mücadele konusunda ücretsiz uzman desteği alabilecek ve gerekli klinik tedavilerinin içeriği hakkında bilgi verdiler.

Toplantı Yeşilay Cemiyeti Tekirdağ İl Başkanı Sadık Baş ve Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdür V. İlhan Koçer'in konuşmaları, iyi dilek ve temennileri ile sonlandırıldı.

 

Haber/Ogün DÜRÜMLÜ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10