Fikret Yılmaz parkı ve bulvar yolu törenle hizmete açıldı

 Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Barbaros Mahallesi'ne kazandırılan "Fikret Yılmaz Parkı ve Bulvar Yolu" törenle hizmete açıldı. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, tö

Süleymanpaşa 14.11.2019 13:36:00 0
Fikret Yılmaz parkı ve bulvar yolu törenle hizmete açıldı

FİKRET ABİ, ADAM GİBİ ADAMDI!

 

Açılış töreninde konuşmasına “Fikret abi, adam gibi adamdı!” diyerek başlayan Başkan Yüksel, “Kendisini çok severdim. 20 yıl belki daha fazla süre belediye başkanlığı yaptı. Belediye başkanlığı yaptığı yerde isminin yaşatılmasının doğru olduğunu düşündüğümüz için bugün açılışını yapacağımız park ve bulvar yoluna onun ismini verdik. Biz inşallah hep birlikte Barbaros’un, Kumbağ’ın ve tüm Tekirdağ’ımızın kalkınmasıyla ilgili, hep birlikte çalışacağız. Valiliğimizin koordinasyonunda, büyükşehir ile birlikte, inşallah TESKİ ve diğer alt yapı kurumlarının da çalışmalarını tamamlaması, Süleymanpaşa’mızda mahallelerimizin tamamında daha yaşanılabilir daha güzel daha sosyal bir şehir olmasıyla ilgili elimizden ne geliyorsa yapacağız. Şimdiden Barbaros’umuz için, şehrimiz için, ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olsun.” diye konuştu.

 

VALİ YILDIRIM’DA KATILDI


Çay bahçesi, çocuk oyun parkı ve bulvar yolunun açılış töreni, Vali Aziz Yıldırım, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Esnaf Odalar Birliği Başkanı Sami Kayın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Oda Başkanları, MHP İl Başkanı İlker Yücel, AK Parti İlçe Başkanları Sezayi Çetin, Cem Karaca, Ümit Kök, Yavuz Uylaş, MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Kürşad Sungur, Belediye Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyeleri, Barbaros Muhtarı Mehmet Yıldız, Merhum Belediye Başkanı Fikret Yılmaz’ın kızı Sefiye Bilkan Yılmaz, Mahalle Muhtarları ve mahalle sakinlerinin katılımıyla gerçekleşti. Konuşmaların ardından park ve bulvar yolu halkın hizmetine açıldı.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10