Kocaçınar: Giysi kutularına ilgi giderek artıyor

​​​​​​Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar İlçe geneline koydukları giyim kutularına vatandaşların her geçen gün ilgisinin arttÄ?

Çerkezköy 15.11.2019 17:37:00 0
Kocaçınar: Giysi kutularına ilgi giderek artıyor

TOPLAYIP DAĞITIYORUZ

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur  Kocaçınar” İlçemizin belli noktalarına kurban bayramı öncesi koyduğumuz giyim kurularına ilçe halkımız her geçen ilgisi giderek arttığını görmek bizleri mutlu ediyor. Vatandaşlarımız az kullanılmış ve hiç kullanmadıkları giyim eşyalarını paketleyerek bu kutulara atıyorlar. Bizlerde toplayarak derneğimizde ayrıştırdıktan sonra ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere Çerkezköy Belediyesi El Ele butik mağazasına teslim ediyoruz. Buradan da ihtiyaç sahiplerine veriliyor. Giysilerin bir kısmı da Sakatlar Derneğimizde  ihtiyaç sahiplerine bizler dağıtımını yapıyoruz” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kocaçınar “Biz dernek yönetimiz olarak  bu konuda duyarlı vatandaşlarımızın destek ve katkıları ile Çerkezköy’de alan elle  ile veren eli buluşturmaya devam  ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Bu konuda katkı sağlayan tüm duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyor ve her birinden de Allah razı olsun diyoruz” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10