Çerkezköy MYO'dan eğitim ve öğretim işbirliği protokolü

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu (MYO) ile CEVA Lojistik Ltd. Şti. firması arasında "Eğitim ve Öğretim İşbirliği Protokolü" imzalandı. Protokole Rektör Prof.

Çerkezköy 15.11.2019 17:38:00 0
Çerkezköy MYO

Rektörlük makamında gerçekleşen imza töreninde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Eker, Çerkezköy  MYO Müdürü Doç. Dr. Erdinç Uzun, Namık Kemal Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aytaç Moralar, Çerkezköy MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Müjgan Yılmaz ve Lojistik Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Selin Bahar Bengi ile firmanın Avrupa Bölge Yönetimi yer aldı.

 

ÖĞRENCİELR MEZUNİYETTEN ÖNCE DENEYİM SAHİBİ OLACAK

 

Firma temsilcisi Yüksel Baştürk, imzalanan protokolün hayırlı olması temennisinde bulunurken, deneyimin istihdam aşamasında insan kaynakları açısından önemine değinerek bu protokol sayesinde mezuniyetten önce öğrencilerin bu deneyime sahip olacaklarına inandığını belirtti.

 

TEŞEKKÜR EDERİM

 

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin de yapılan işbirliği ile işbaşında eğitim, mesleğe hazırlanma, mesleğin gerekli kıldığı bilgi ve becerilerini geliştirmeleri amacıyla öğrencilere işletmelerinde iş yerinde staj imkânı tanıdıkları için firma temsilcilerine teşekkür ederek, imzalanan protokolden dolayı memnuniyetini ifade etti.

 

Haber/Ogün DÜRÜMLÜ


0282 726 91 91
0282 747 65 10