1911 Çerkezköyspor evinde Uzunköprüspor'u konuk edecek

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta 9 hafta karşılaşmaları Cumartesi ve Pazar günü oynanacak. Haftaya lider durumda giren Tekirdağspor deplasmanda Lüleburgazspor'a konuk olurken, ikinci sıradaki Bigaspor ise Kocaeli d

15.11.2019 18:18:00 0
1911 Çerkezköyspor evinde Uzunköprüspor

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta hafta sonunda birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanacak.

 

LİDER DEPLASMANDA

 

Ligde oynadığı sekiz karşılaşmada beş galibiyet bir beraberlik ve iki yenilgi alan lider Tekirdağspor deplasmanda beş puanla alt sıralardan kurtulmaya çalışan Lüleburgazspor’a konuk olacak. Pazar günü 8 Kasım Sahası’nda saat 14.00’de başlayacak karşılaşmayı Taner Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını ise Tuğçe Kamalı, Ahmet Mert Cam ve Volkan Gündoğdu yapacak.

 

BİGASPOR’DA HEDEF ÜÇ PUAN

 

Bölgesel Amatör Ligin  8. haftası sonunda, 16’şar puanla Tekirdağspor ile birlikte ilk 2 sırayı paylaşan Bigaspor, pazar günü saat 14.00’de deplasmanda ciddi rakip Karamürsel’in konuğu olacak. Zorluk seviyesi yüksek olan bu müsabakaya kazanma parolası ile Antrenör İbrahim Küçük yönetiminde hazırlanan Bigaspor, son 3 maçta aldığı beraberliklere son vermek istiyor. Klasmanın zirvesinde tutunmak için puan kaybına tahammülü bulunmayan Bigaspor’u bu kritik maçta, taraftarları da yalnız bırakmayacak. Bigaspor Kulübü Başkanı Zeki Mutlu, “Galibiyetlere kaldığımız yerden devam edeceğimizi umuyorum.” dedi.Karamürsel Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada Nihat Hartlı, Ahmetcan Güdül, Esra Arıkboğa, Umut Kılıç hakem triosu görev alacak.

 

EVİMİZDE UZUNKÖPRÜSPOR’U KONUK EDECEĞİZ

 

Geçtiğimiz hafta Başişkele Doğantepespor deplasmanından farklı sonuç ile galip çıkarak moral bulan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor hafta sonunda kendi seyircisi önünde Edirne temsilcisi Uzunköprüspor’u konuk edecek. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Engin Ferik yönetecek. Ferik’in yardımcılıklarını ise Tuğba Başkaya, Tuğrul Örer ve Emre Küçük yapacak.

 

“GALİBİYET İSTİYORUZ”

 

1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Gökhan Biber yaptığı açıklamada “ ligde sekiz hafta geride kaldı. Yedinci hafta hoca değişikliğine giderek geçtiğimiz hafta Kocaeli deplasmanını üç puan ile geçtik. Bu hafta ise evimizde Uzunköprüspor ile kendi evimizde karşı karşıya geleceğiz. Takım olarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Tüm takımlar bizden korksun artık kimseye puan yok “dedi.

 

İSTANBUL DERBİSİ OYNANACAK

 

Ligde haftanın en önemli karşılaşmasında ise 15 puanla üçüncü sırada yer alan Arnavutköy Belediyespor deplasmanda 13 puanı bulunan Ortaköyspor’a konuk olacak. Cumartesi günü Ayazağa Yusuf Tunaoğlu Stadyumunda saat 14.00’de başlayacak karşılaşmayı Murat Madan, Erdinç Zengin, Kaanhan Argüt, Bekir Özcan hakem triosu yönetecek. 11 puanla yedinci sırada yer alan Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş ise evinde ligin dibinde yer alan Kırklareli temsilcisi Vizespor’u konuk edecek. Beylerbeyi 75.Yıl Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de başlayacak karşılaşmada Zeki Erdem Şen düdük çalacak. Şen’in yardımcılıklarını ise Hakan Can Yılmaz, Sedat Yılmaz ve Eda Cihan yapacak.

 

EDİRNESPOR EVİNDE  

 

Son haftalarda çıkış yakalayan 12 puanlı Edirnespor ise evinde sekiz puanı bulunan Kocaeli ekibi Başişkele Doğantepespor’u konuk edecek. Edirne 25 Kasım Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma İlkay Selçik, Ozan Gürleyük, Mehmet Aygen, Emine Öz hakem triosu görev alac ak. Dokuz puanı bulunan Bozcadaspor ise evinde on puanla sekizinci sırada yer alan Alibeyköyspor’u konuk edecek. Aydoğan Kaçmaz, Ahmet Türkeş, Enes Samanlı, Seçil Özdemir hakem trisonunu yöneteceği karşılaşma ise Pazar günü 20 Eylül İlçe Stadyumunda oynanacak.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10