Siyasi parti temsilcileriyle kahvaltıda buluştu

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Uluslararası Hoşgörü Günü dolayısıyla ilçede faaliyet gösteren siyasi partilerin başkanları ve temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Malkara 17.11.2019 14:22:00 0
Siyasi parti temsilcileriyle kahvaltıda buluştu

Halk Park'ta düzenlenen kahvaltı programına; AK Parti Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, MHP Malkara İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yontar, Belediye Meclis Üyeleri Bahadır Uysal, Hasan Efe, CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kökten ve CHP Malkara İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Akkaya, Malkara Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Murat Gürbüz ve Yasin Kurt katıldı.

 

“HOŞGÖRÜLÜ OLMAMIZ LAZIM”

 

Kahvaltıda konuşan Başkan Ulaş Yurdakul, Malkara'nın çıkarları ve menfaatleri doğrultusunda siyasi partilerin ve ilçe yöneticilerinin birbirlerine karşı hoşgörülü olmaları gerektiğini belirtti. Uluslararası Hoşgörü Günü dolayısıyla ilçenin kalkınmasında pay sahibi olan siyasi parti başkanları ve yöneticileri ile bir araya geldiklerini kaydeden Yurdakul “Hemşehrilerimize hizmet götürme konusunda çalışan bizler, birbirimize karşı olabildiği kadar hoşgörülü olmamız lazım. Çünkü hoşgörü, insanlığın kurtuluşunu sağlayacak en büyük erdemdir” dedi.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10