Kızılpınarspor deplasmandan 3 puanla döndü

Tekirdağ Birinci Amatör Ligi C grubu lideri Kızılpınarspor dün Çorlu deplasmanında Çorlu  Pazarspor'un konuğu oldu. Çorlu Belediye Şehir stadyumunda oynanan müsabaka oldukça zevkli ve çetin geçt

Çerkezköy 17.11.2019 18:12:00 0
Kızılpınarspor deplasmandan 3 puanla döndü

Tekirdağ Birinci Amatör Lig C grubunda şampiyonluk mücadelesi veren grup lideri Kızılpınarspor Pazar günü Çorlu deplasmanında Çorlu Şehir Stadı’nda Çorlu Pazarspor ile yaptığı puan mücadelesinde maçın ilk yarısını 2-0 yenik kapattı.

 

PEŞ PEŞE 3 GOL BULDU

 

İkinci yarıya daha inançlı ve maçı almak için oldukça kararlı çıkan lider Kızılpınarspor ikinci yarı başlar başlamaz rakip kale önünde gol aramaya başladı ve ataklarını sıklaştırdı. İkinci yarının ilk dakikalarında yakaladığı bir çok gol pozisyonundan yararlanamayan Kızılpınarspor, rakibini iyice bunalttı ve kanatlardan bulduğu boşluklarla rakip kaleye yüklenmeye başladı. 57’nci dakikada ilk golünü bulan, 66’ncı dakikada beraberliği yakalayan Kızılpınarspor, 75’nci dakikada bulduğu 3’üncü golle öne geçti.

 

HEDEFİMİZE ADIM ADIM İLERLİYORUZ

 

Son haftaların en heyecanlı ve çetin geçen maçlarından birine sahne olan bu müsabakadan Kızılpınarspor 3-2’lik galibiyetle ayrılarak liderliğini sürdürdü. Ligin iddialı ekiplerinden Çorlu Pazarspor ise ilk mağlubiyetini Kızılpınarspor karşısında aldı. Kızılpınarspor  Teknik Direktörü İsmail İnan “Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Sporcularımı tebrik ediyorum. Hedefimize adım adım ilerliyoruz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN 

 

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10