Özel insanlara özel hizmet

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları üyeleri engellilerin kişisel bakımları için hayata geçirdiği projeyi uygulamaya koydu. Proje sahibi Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubes

Çerkezköy 18.11.2019 16:17:00 0
Özel insanlara özel hizmet

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Dernek üyesi engelli vatandaşların kişisel bakımlarının yapılması için bir süre önce hazırladığı projeyi hayata geçirdi.

 

ENGELLİLERİN KİŞİSEL BAKIMLARI YAPILIYOR

 

Proje sahibi Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Nurcan Temel “ Çerkezköy ve Kapaklı’da ikamet eden engelli kardeşlerimizin kişisel bakımlarının yapılması yönünde hazırladığımız projemizi hayata geçirdik. İlk olarak Kapaklı’da ikamet eden engelli kardeşlerimizi işbirliği yaptığımız hayırsever kuaförlerimizin katkılarıyla bay ve bayan engelli kardeşlerimizin bakımlarını yaptırdık. Kapaklı’da ikamet eden iki kuaförümüz toplamda 50 engelli kardeşimizin kişisel bakımlarını yaptılar” dedi.

 

MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNDU

 

Kişisel bakımda erkeklerin saç, sakal tıraşının, kadınların ise saç boyama gibi kişisel bakımlarının yapıldığını kaydeden Temel”  Her iki kuaförde de toplamda 6 kişilik ekip tarafından 50 kişiye farklı bir gün yaşattık. Üyelerimize yönelik bu tip sosyal faaliyetleri sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Kuaförlerimiz kişisel bakımlarını yaptıkları kardeşlerimizin hepsinden farklı enerji aldıklarını ve onlara kişisel bakım çalışmaları yaparken de yorgunluklarını attıklarını dile getirdiler. Kişisel bakım yaptıran kardeşlerimiz son derece mutlu oldular ve onların mutluluğu bizleri daha çok mutlu etti. Önümüzdeki günlerde de Çerkezköy ilçemizde de bu yönde çalışmalar yapacağız” diye konuştu.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar’da, “Engelli kardeşlerimize kişisel bakım projesi tamamen derneğimiz Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Nurcan Temel’in projesiydi. Bizde bu güzel projenin öncelikle uygulanması yönünde kendisine destek verdik. Sağ olsun projeye katkı sağlayan sponsor olan kuaförleri bularak hayata geçirdi. Bu projenin gerçekleşmesini sağlayarak gönülleri alan Nurcan Temel arkadaşıma ve hiçbir ücret talep etmeden katkı sağlayan Yunus Erkek Kuaförü ve M/S bayan kuaförüne çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10