Çerkezgücüspor zirve yarışında ağır yara aldı

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu'nda ilk iki mücadelesi veren Çerkezgücüspor hafta sonunda deplasmanda Çorluspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında Hasan Barut ile penaltı atışından yararlanamayan te

19.11.2019 17:14:00 0
Çerkezgücüspor zirve yarışında ağır yara aldı

Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumunda Pazar günü saat 15.00’de oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı.

 

18 PUANDA KALDI

 

Zirve yarışından uzaklaşmak istemeyen temsilcimiz Çerkezgücüspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aradı. Savunmada hata yapmayan ev sahibi ekip Çorluspor ilerleyen bölümlerde kontra ataklarla galibiyet golü aradı. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde Çerkezgücüspor tecrübeli oyuncusu Hasan Barut ile penaltı atışından yararlanamadı. Ev sahibi ekip karşılaşmanın 80’inci dakikasında Onur’un ayağından bulduğu golle öne geçti. Gelen golle birlikte moral bulan ev sahibi ekip kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Çerkezgücüspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. 18 puanda kalan Çerkezgücüspor lider Kızılpınarspor’un altı puan gerisine düşürken, Çorluspor ise puanını 12 yaptı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10