Meclis, Eylül ve Ekim hesaplarını görüştü

Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında yapılan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısı'nda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanırken, Eylül-Ekim gelir-gi

Çerkezköy 19.11.2019 18:36:00 0
Meclis, Eylül ve Ekim hesaplarını görüştü

Meclis Toplantısı dün saat 16.30'da Meclis Salonu'nda yapıldı. Nuran Yeşil, Mesut Görgün, Gürkan Kesim, Kenan Sağlam, Mehmet Çetin, Mehmet Danyeli, Mehmet Sait Erdem, Ramazan Tahir Eke, Reşat Ünlü ve Saim Buyruk katılmadığı toplantı saygı duruşunda bulunulmasıyla başladı. Ardından gündem maddeleri görüşüldü.

 

GELİR-GİDER RAPORLARI GÖRÜŞÜLDÜ

 

Toplantıda ilk olarak Eylül ayı gelir-gider bütçe izleme raporları görüşüldü. Eylül ayı geliri 188 bin 734,33 TL, gideri ise 280 bin 561,37 TL olarak açıklandı. Eylül ayı gelir-giderleri, meclis üyeleri Rahmi Yılmaz ve Halil İbrahim Kart'ın ret oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul edildi. Daha sonra, Ekim ayı gelir-giderleri görüşüldü. Ekim ayı geliri 861 bin 28,35 TL, gideri ise 488 bin 887,58 TL olarak açıklanarak oy çokluğu ile kabul edildi.

 

3 AYLIK FAALİYETLER SUNULDU

 

Gelir-gider raporlarının görüşülmesinin ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim ve Kalite Sistem Yöneticisi Hülya Kara tarafından odanın Temmuz-Ağustos-Eylül aylarında yaptığı faaliyetler aktarıldı. Ardından, Uluslararası İlişkiler Uzmanı İlknur İnal Er, Çerkezköy Endüstriyel Fuarı 2019 raporunu sundu. Fuar raporu hakkında bilgilendirmede bulunan Er, "Çerkezköy Endüstriyel Fuarı (ÇEF) 92 firma ve 6 kurum olmak üzere toplam da 98 katılımcı ile 25-28 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirildi.Fuarda kurulan stantların toplam net alanı 3 bin 425 metrekare, toplam kullanılan alan 8 bin metrekare. Fuarın toplam ziyaretçi sayısı yaklaşık 5 bin. İşbirliği içinde bulunduğumuz Konya Sanayi Odası, Çerkezköy Endüstriyel Fuarı'nda stand açarak iki oda ve iki bölge arasındaki bağların kuvvetlenmesinde etkin rol oynamıştır." dedi. Er, ÇEF’de özelikle firmaların satın alma departmanlarına yönelik olarak 3 etkinlik yapıldığını da söyledi.

 

UÇAK İLE GİDİLMESİNE KARAR VERİLDİ

 

Uluslararası İlişkiler Uzmanı İlknur İnal Er, Çerkezköy Endüstriyel Fuarı 2019 raporunu sunmasının ardından Romanya İş Gezisi raporunu da sundu. 4-7 Kasım tarihleri arasında Romanya'ya yapılan iş gezisinden bahseden Er, 8 üyenin Romanya'da iş bağlantısı kurduğunu belirtti. Daha sonra, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin düzenleyeceği 'Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri' hakkında görüşüldü. ÇTSO Genel Sekreteri Hakan Gel, 29-30 Kasım tarihlerinde düzenlenecek seminer ile ilgili meclis üyelerini kısaca bilgilendirdi. Gel'in bilgilendirmesinin konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, "Ayın 28'inde biz otobüsle de gidebiliriz uçakla da gidebiliriz. Biz yönetim kurulu olarak dedik ki, siz değerli meclis üyelerine soralım ona göre hareket edelim. Otobüs ile gittiğimiz zaman bize maliyeti 9 bin 440 TL, bir gece iki gün. Çorlu'dan uçak ile gittiğimiz zaman  bize maliyeti 10 bin 250 TL, iki gece üç gün oluyor. Yani otobüs ile gidersek ayın 29'unda sabah 05:00’da buradan hareket edeceğiz öğlen saat 12:00’da Ankara'da olacağız. Direk TOBB İkiz Kulelere gideceğiz. Ancak uçak ile gidersek 29 Kasım'da saat 11.50 uçağına bineceğiz, saat  13.00 gibi oradayız. Havaalanında transferle saat 14.00'de TOBB İkiz Kulelere yetişeceğiz. Hem daha rahat olacak hem de uçak daha avantajlı. " dedi. Kozuva'nın konuşmasının ardından uçak ile gidilmesi karara bağlandı. Toplantı dilek ve temenniler kısmının ardından sona erdi.

 

Haber/ Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10