Anne Baba Okulu ile veliler bilinçleniyor

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Anne-Baba Okulu eğitimleri devam ediyor. Okul öncesi eğitimi ve çocuk istismarını önlemeye yönelik eğitimlerle velilerin bilinçlendirilmesi amaçlanıyor.

Süleymanpaşa 21.11.2019 14:10:00 0
Anne Baba Okulu ile veliler bilinçleniyor

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Akademisi ve Aydoğdu Mahallesi Sosyal Etkinlik Merkezi’nde gerçekleştirilen Anne-Baba Okulu eğitimlerine katılan veliler, çocukları ile daha sağlıklı iletişim kurmanın yollarını öğreniyorlar.

 

VELİLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

 

Anne-Baba Okulu eğitimleri kapsamında Altınova Mahallesi’nde bulunan Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Akademisinde, öğrencilerin velilerine “Okul Öncesi Dönemde Gelişim ve Davranış Özellikleri” eğitimi verildi. Ayrıca Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü ve Aydoğdu Mahallesi Sosyal Etkinlik Merkezinde de “Çocuk İhmali ve İstismarını Önleme” konulu eğitime veliler yoğun ilgi gösterdi.

 

HER AY DÜZENLİ OLARAK YAPILIYOR

 

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde, uzman psikolog Busenur Kıray tarafından her ay düzenli olarak verilen Anne-Baba Okulu eğitimlerine katılmak isteyen velilerin ve anne-baba adaylarının, Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübüne gelerek ya da Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezini arayarak bilgi alabilecekleri belirtildi.

 

Haber/Ogün DÜRÜMLÜ


0282 726 91 91
0282 747 65 10