Gülsüm Ügey Türkiye üçüncüsü oldu

Çerkezköy Güzel Spor Kulübü sporcularından Gülsüm Ügey 20-24 Kasım tarihlerinde Sivas'ta yapılan  Kulüpler Türkiye Taekwondo şampiyonasında Türkiye üçüncüsü oldu.

22.11.2019 15:31:00 0
Gülsüm Ügey Türkiye üçüncüsü oldu

ŞAMPİYONAYA 271 KULÜPTEN 1744 SPOPRCU İLE KATILDI

 

Çerkezköy Güzel Spor Kulübü’nün Milli Antrenörü Bilal Güzel konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Sivas’ta 20-24 Kasım tarihlerinde yapılan Kulüpler Türkiye Taekwondo şampiyonasına Çerkezköy Güzel Spor Kulübü olarak ilimizi temsilen katıldık. Şampiyonaya 271 kulüp toplamda bin 744 sporcu ile katılım sağladı. Oldukça heyecanlı ve çetin geçen müsabakalara ilgi büyük oldu. Şampiyona 24 Kasım Pazar günü yapılacak müsabakalar  sonunda sona erecek. Müsabakalar Sivas ‘ta 4 Eylül Taha Akyol Spor Salonu’nda devam ediyor” dedi.

 

GÜZEL BİR MÜCADELE ÖRNEĞİ VERDİ

 

Güzel, “Sporcumuz Gülsüm Ügey  şampiyonada oldukça başarılı maçlar çıkardı. Başarısını Türkiye 3’sü olarak taçlandırdı. Sporcumuz ile gurur duyuyoruz. Aslında   kendisinden birincilik bekliyorduk olmadı az bir sayı farkı ile birinciliği ve ikinciliği kaçırdı. Gülsüm Ügey maçlarını 21 Kasım’da yaptı. Bir birinden güçlü rakipler ile karşılaşan sporcumuzun ortaya koyduğu performansla da spor severlerin büyük ilgisini çekti. Şampiyonada güzel bir mücadele örneği veren sporcumuz Gülsüm Ügey  ilimizi bu şampiyonada da en iyi şekilde temsil ederek Türkiye  üçüncülüğünü kazanmış olmamaktan da son derece mutluyuz. Hemen hemen her şampiyonada  başarılı olarak  ilk üçe giren sporcularımız oluyor  ve bu  önemli şampiyonada da Türkiye üçüncülüğünü elde ettik” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10