Öğretmenleri ve personellerini yemekte ağırladı

Özel Gülerçin Koleji Kurucusu Bülent Gülerçin, öğretmenler günü etkinliği düzenleyerek öğretmenleri ve personelini Beyaz Konak'ta akşam yemeğinde ağırladı. Gecede öğretmenlerin gün?

Çerkezköy 24.11.2019 16:41:00 0
Öğretmenleri ve personellerini yemekte ağırladı

Yemeğe Gülerçin Koleji Eğitim Kurumları kurucusu Bülent Gülerçin ve eşi Deniz Gülerçin, Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü, Gülerçin Koleji Anadolu Lisesi, ortaokulu, ilkokulu ve anaokulunda görev yapan öğretmenler ve personel katıldı.

“OKULUN ANA BEYNİSİNİZ”

 

Gecede konuşma gerçekleştiren Gülerçin Koleji Eğitim Kurumları kurucusu Bülent Gülerçin “ Bugün öğretmenler günü, daha doğrusu öğretmenler gününü kutluyoruz. Ve her seferinde de bugün 11’incidefa olmasına rağmen siz öğretmenlerin karşısında heyecandan elim ayağım titriyor. Ben bu konuya çok önem veriyorum zaten eğitime verdiğim önemden sizde takdir edersiniz. Sizler eğitim ve öğretimin, okulun ana beynisiniz, temel değerlerisiniz. Bizim geleceğimizi, çocuklarımızı yetiştirenlersiniz. Bu geleceğimizi yetiştirmek sevgi birazda bencillik gibi geliyor bana çünkü ben neredeyse kendi geleceğim için, kendi milletim için, kendi toplumum için, kendi ülkem için bu ülkenin daha iyi daha güzel, iyi yarınları olması için geleceğe önem veriyorum. Bir anlamda hepimizin bu ülke dolayısıyla bu çocuklar, bu öğrenciler bizim ülkemizin geleceğidir. Onları ne kadar iyi yetiştirirsek geleceğimiz o kadar güzel olacaktır. Ve bunun en önemli unsuru sizlersiniz. Sizler onları yetiştiriyorsunuz. Gülerçin öğretmenleri benim gözümde diğer öğretmenlerden çok farklı çünkü Gülerçin Koleji gerçekten çok başarılıdır. Hepinizin öğretmenler gününü cani gönülden kutluyorum. Sağlık ve sıhhatle nice öğretmenler günü diliyorum” dedi.

 

 

CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE  DOYASIYA EĞLENDİLER

 

Gülerçin’in konuşmasının ardından okulun öğretmenlerin yer aldığı koro birbirinden güzel türküleri seslendirerek davetlilere unutulmaz bir gece yaşattılar.  Daha sonra Gülerçin Koleji Eğitim kurumlarında görev yapan öğretmen ve personel canlı Müzik eşliğinde geç saate kadar doyasıya eğlendiler. Canlı müzik eşliğinde öğretmenler ve personel tarafından çekilen halaylara ve oynanan Trakya havalarına Bülent Gülerçin’de eşiyle eşlik etti. Gülerçin Koleji öğretmenleri gece sonunda kendilerine güzel bir gece geçirmenin mutluluğunu yaşatan Bülent Gülerçin’e teşekkür ettiler.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10