Lider Kapaklıspor yoluna kayıpsız devam ediyor

Tekirdağ Süper Amatör Ligde haftaya lider durumda giren Kapaklıspor deplasmanda 100.Yılspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında maç boyunca iyi bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor karşılaşmadan 4-1 galip ayrılara

25.11.2019 16:36:00 0
Lider Kapaklıspor yoluna kayıpsız devam ediyor

Pazar günü oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor Bekir, Anıl, Tolga, Koray, Mesut, Ömer, Nusret, Tuğrul, Murat, Şaban ve Ramazan ilk onbiriyle çıktı.

 

ŞABAN’DAN MÜKEMMEL GOL

 

Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Kapaklıspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aradı. 15’inci dakikada Kapaklıspor’da topla buluşan Murat’ın vuruşu yandan auta çıktı. 20’inci dakika ise gelişen Kapaklıspor atağında Murat’ın sert vuruşu direği sıyırarak auta çıktı. 37’inci dakikada Kapaklıspor’da sahneye çıkan Şaban mükemmel bir gole imza atarak Kapaklıspor’u deplasmanda öne geçirdi. Gelen golle birlikte moral bulan Kapaklıspor ikinci gol için yüklense de istediğini elde edemedi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

 

Karşılaşmanın ilk devresini tek gollü üstünlük ile tamamlayan Kapaklıspor ikinci devreye de fırtına gibi girdi. 50’inci dakikada gelişen Kapaklıspor atağında topla buluşan Şaban düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. 71. Dakikada sarı lacivertli takım korner avantajı elde etti. Kornerde topun başına Murat geçerken, topa iyi yükselen Koray, güzel bir kafa vuruşuyla golü bularak takımını 3-0 öne geçirdi. 75. dakikada Anıl’ın ceza sahası içerisinde müdahalesi sonucu Tekirdağ 100. Yılspor penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Batuhan, penaltıyı gole çevirerek skoru 3-1’e çevirdi.

 

GALİBİYET İLE AYRILDI

 

Gol aramaya devam eden Kapaklıspor 84’üncü dakikada dördüncü golü buldu. Gelişen Kapaklıspor atağında topla buluşan Şaban kendisinin üçüncü takımının ise dördüncü golünü kaydetti. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 4-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Bu karşılaşmayı da kazanmasını bilen Kapaklıspor oynadığı dokuzuncu maçı da galip ayrıldı.

 

 ‘’OYUNCULARIMIZIN YANINDAYIZ’’

 

Galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Nizamettin Çoban, ‘’Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Futbolcularımızı kutluyorum. Tüm yönetim kurulu üyeleri olarak deplasmana geldik ve oyuncularımızın her zaman yanındayız. Desteklerimiz her zaman onların yanında. Bu galibiyeti her zaman desteğini esirgemeyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e armağan ediyoruz.’’ dedi.

 

Haber/Ogün DÜRÜMLÜ


0282 726 91 91
0282 747 65 10