ÇBSK evinde kazandı

Çorlu Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol A Takımı, Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde tüm periyotları önde tamamlayarak Beylikdüzü Basketbol'u 77-51 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü

Çorlu 25.11.2019 16:38:00 0
ÇBSK evinde kazandı

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Basketbol A Takımı, yedinci hafta maçında evinde ağırladığı Beylikdüzü Basketbol’u 77-51 mağlup etti ve yükselişini sürdürdü.

 

TÜM PERİYOTLARI ÖNDE TAMAMLADI

 

Çorlu Belediyesi Spor Salonu'nda oynanan maçta ilk periyotta arka arkaya sayılar bulan ÇBSK rakibine üstünlük kurdu ve ilk periyodu 24-10 önde kapattı. Sahasında oynamanın verdiği avantajı sürdüren ÇBSK, ikinci periyotta da ardı ardına ürettiği sayılarla ilk yarıyı 43-33 önde tamamladı. Üçüncü periyotta da sahasında baskın oyununu sürdüren ÇBSK, üst üste sayılar üreterek üçüncü periyodu 61-41 önde kapattı. Seyirci desteğini arkasına alan ve iyi savunma yaparak sayı üretmeyi sürdüren ÇBSK Basketbol Takımı, üstün oyununu son periyoda da taşıdı ve maçı 77-51 galip tamamladı.

 

BELEDİYE HER DAİM DESTEKÇİSİ OLACAK

 

Maçların sonunda sıkı bir takipçisi olan ve basketbol takımının daima yanında olan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt da tribünde yerini alanlar arasındaydı. Maçı heyecanla takip eden Başkan Sarıkurt, maç soyunma odasına indi ve galibiyet sevincini sporcularla birlikte omuz omuza doyasıya yaşadı. Oyuncuları tek tek tebrik eden Başkan Sarıkurt, Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde Çorlu’yu en iyi şekilde temsil eden sporcularla gurur duyduğunu ifade ederek Çorlu Belediyesi olarak her daim takıma destek olacaklarını belirtti.

 

BEŞİNCİ GALİBİYETİNİ ALDI

 

Türkiye Basketbol 2. Ligi’ndeki beşinci galibiyetini alan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Basketbol A Takımı, Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde maç eksiğiyle beşinci sırada yer alıyor. ÇBSK Basketbol A Takımı, Türkiye Basketbol 2. Ligi'ndeki sekizinci hafta maçında İzmir deplasmanında Cumartesi günü saat 18.00'da Bornova Bossan ile karşılaşacak.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10