Kafkaslar görev dağılımına gitti

Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneğinin Pazar günü yapılan 8. Olağan kongresin de üçüncü kez başkanlığa seçilen Emrullah Ataçay, önceki akşam yeni yönetim kurulunu toplaya

Çerkezköy 26.11.2019 15:41:00 0
Kafkaslar görev dağılımına gitti

BAŞKAN YARDIMCILIĞINA RECEP ÇETİN GETİRİLDİ

 

Dernek Başkanı Emrullah Ataçay başkanlığında toplanan yeni dernek yönetimi yaptığı görev bölümü sonunda Dernek Başkan Yardımcılığına Recep Çetin, Sekreterliğe Aslan Şahin Kaya, Saymanlığa Eray Yılmaz, Yönetim Kurulu Sözcülüğüne Nihat Tokmak,Yönetim kurulu üyeliklerine de Kenan Yılmaz ve Ersin Üstel getirildi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPMAYI HEDEFLİYORUZ

 

Toplantıda konuşan Başkan Ataçay “ Bu akşam yeni yönetim kurulu olarak yaptığımız ilk toplantımızda gerçekleştirdiğimiz görev bölümünün hayırlı olmasını temenni ediyorum. Dernek yönetimi olarak yeni dönemimizde birlik ve beraberlik içinde güzel çalışmalar yapmayı hedefliyoruz. Bu güne kadar yaptığımız çalışmalarımıza bu dönem yenilerini katarak daha iyi çalışma yapacağımıza inanıyorum. Derneğimizi bu dönem daha da aktif hale getirmek için özel yaşamlarımızdan fedakarlık edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerimle çıktığımız bu yolda yönetim kurulu olarak her zaman uyum içinde ve birlik ve beraberlik içerisinde faydalı çalışmalara imza atacağız”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10