Ayaz: Türkiye Şampiyonasında başarılı olduk

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü'nün milli Antrenörü Vural Ayaz yaptığı açıklamada Sivas'ta 4 Eylül Taha Akyol Kapalı Spor Salonu'nda geçtiğimiz hafta içinde yapılan Türkiye k

27.11.2019 15:52:00 0
 Ayaz: Türkiye Şampiyonasında başarılı olduk

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulubü’nün Milli Taekwondo Antrenörü Vural Ayaz yaptığı basın açıklamasında geçtiğimiz hafta içinde Sivas 4 Eylül Taha Akyol Kapalı Spor Salonu’nda yapılan Türkiye kulüpler arası taekwondo şampiyonasında başarılı olduklarını dile getirdi. Ayaz “ Şampiyonaya toplamda 271 kulüp iki bin 700 sporcu ile katıldı. Çerkezköy Şampiyon Spor kulübü olarak biz bu şampiyonada 3 sporcu ile yer aldık. 4 gün süren şampiyonada maçlar oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçti. Üç sporcu ile katılmamıza rağmen şampiyonada elde ettiğimiz dereceler katılan sporcu sayısına baktığımızda çok başarılı olduğumuzun bir göstergesidir” dedi.

 

SAMET AYAZ 74 KİLODA TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

 

Turnuvada sporcularının çok güçlü rakipleri ile mücadele ettiğini kaydeden Ayaz “  Her karşılaşmada heyecan tavan yaptı. 74 kiloda mücadele eden sporcumuz Samet Ayaz altı maç yaptı ve bu altı maç süresinde toplamda 137 kişi arasından Türkiye üçüncüsü oldu.Son maçını alsaydı Türkiye şampiyonu olacaktı. Yinede ilk üçte yer alması bizleri mutlu etti. Kendisini tebrik ediyorum.”dedi.

 

KÜBRA KEPENEK TÜRKİYE 5.’NCİLİĞİNİ ELDE ETTİ

 

Ayaz, “Bir çok Türkiye şampiyonluğu kazanmış olan başarılı sporcularında Kübra Kepenek’te  Bayanlarda  67 kiloda mücadele verdi ve kilosunda mücadele veren 76 sporcu arasından  yaptığı beş maç sonunda Türkiye beşinciliğini kazandı. Kübra Kepenek’de güçlü rakipler ile mücadele etti. Güçlü rakipleri arasında kilosunda beşinci olan sporumuzu kutluyorum. Birçok Türkiye Şampiyonluğu bulunan bu sporcumuzun da böyle önemli bir şampiyonada Türkiye beşincisi olması bizleri mutlu etti” dedi.

 

ŞAHİN YİĞİT TÜRKİYE 8.OLDU

 

Vural Ayaz,  Şahit Yiğit’inde güzel maçlar çıkarmasına rağmen ilk üçte yer alamadığını kaydederek “ Şampiyonada 87 kiloda mücadele eden sporcularımızdan ve ilk üç dereceye girme ihtimalinin yüksel olduğunu gördüğümüz Şahin Yiğit’de kilosunda toplan 107 sporcu arasından Türkiye sekizincisi oldu. 6 maç yaparak sekiznci olan sporumuzu da tebrik ediyorum. Bu şampiyonada  Türkiye üçüncüsü olan Samet Ayaz, beşinci olan Kübra Kepenek ve sekizinci olan Şahin Yiğit bundan sonraki şampiyonalarda daha başarılı olarak kilolarında Türkiye şampiyonluğunu elde edeceklerine inancım da tamdır. Bu şampiyonada ilimizi Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü, Çerkezköy Güzel Spor kulübü ve Çerkezköy Oğuz Güzel Spor Kulüpleri olarak en iyi şekilde temsil ettik” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10