Evliliğe ilk adımı attılar

Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak'ın oğlu Özgün Palak Çerkezköy Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü İlhan Hacıoğlu'nun Kızı Duygu Hacıoğlu ile ö

Çerkezköy 27.11.2019 16:02:00 0
Evliliğe ilk adımı attılar

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak ve eşi Nurdagül  Palak dünürleri  Çerkezköy Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü İlhan Hacıoğlu ve eşi Fatma Hacıoğlu davetlileri salon girişinde karşıladı. Nişana Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı, Enver Bayram, Esengül Güven,Kemal Gümüş, Mustafa Gümüş,Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri  Yusuf Hayri, Arif Zenginal, İlçe Tarım Müdürü İsa Altay olmak üzere resmi kurumların tüm müdürleri, belediye meclis üyeleri, belediye personeli, ilçe sağlık müdürlüğü personeli, okul müdürleri, öğretmenler, Palak ve Hacıoğlu ailesinin eş dost ve yakınları katıldı.

 

NİŞAN YÜZÜKLERİNİ GARİP TAKTI

 

Nişan töreni Duygu Hacıoğlu ve Özgün Palak’ın  dans etmesi ve ardından nişan pastasını alkışlarla kesmesi ile devam etti. Çerkezköy Eski Belediye Başkanı Dr. Remzi Garip tarafından genç çiftin nişan yüzükleri takıldı. Garip yaptığı konuşmada “ Bu akşam burada Palak ve Hacıoğlu ailesi çocuklarına nişan yüzüklerini benim takmamı istediler. Eski dostlarım ve arkadaşlarım olması nedeniyle kıramadım. Genç çiftin mutluluklarına ortak olmaktan da duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum” dedi. Takı töreninin ardından Duygu Hacıoğlu ve Özgün Palak geç saatlere kadar yakınları ,arkadaşları ve akrabaları ile canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10