Süper lig 11.hafta heyecanı yaşanacak

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 11.hafta karşılaşmaları hafta sonunda oynanacak birbirinden zorlu karşılaşmalar ile tamamlanacak. Oynadığı dokuz karşılaşmanın hepsini kazanarak 27 puanla liderlik koltuğund

29.11.2019 16:56:00 0
Süper lig 11.hafta heyecanı yaşanacak

Mehmet Karatepe Tekirdağ Süper Amatör liginde 11.haftada altı karşılaşma oynanacak.

 

LİDER EVİNDE

 

Bu sezon oynadığı dokuz karşılaşmanın hepsini kazanarak 27 puanla liderlik koltuğunda oturan Kapaklıspor hafta sonunda taraftarı önünde 12 puanlı Ergenegücü Ulaşspor’u konuk edecek. Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Ligdeki galibiyet serisine devam etmek istediklerini kaydeden Kapaklıspor Başkanı Nizamettin Çoban “ Hafta sonunda evimizde ligde orta sıralarda mücadele eden Ergenegücü Ulaşspor’u konuk edeceğiz. Taraftarımız önünde bu karşılaşmadan üç puan ile ayrılıp onuncu maçımızdan da galibiyet ile ayrılmayı hedefliyoruz. Tüm taraftarlarımızı şampiyonluk yolunda çıkacağımız önemli karşılaşmaya davet ediyoruz” dedi.

 

KAPAKLI SİTESPOR HÜKMEN KAZANACAK

 

Ligde oynadığı dokuz karşılaşmada sekiz galibiyet ve bir beraberlik alarak 25 puanla ikinci sırada yer alan Kapaklı Sitespor ise Ahimehmet Gençlikspor’un ligden çekilmesinden dolayı haftayı 3-0’lık hükmen galibiyet ile kapatacak. Kapaklı Sitespor dokuz karşılaşmada rakip filelere 21 gol atarken, kalesinde ise üç gol gördü.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR

 

Liderin altı puan gerisinde üçüncü sırada yer alan Marmaraereğlisi Belediyespor ise deplasmanda dört puanı bulunan 1461 Karadenizspor’u konuk edecek. Namık Kemal Üniversitesi Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.30’da başlayacak. 18 puanla dördüncü sırada yer alan Çorluspor 1947 ise Çorlu derbisinde sekiz puanı bulunan Çorlu Kültürspor’a konuk olacak. General Basri Saran Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Malkara 14 Kasımspor’un bay geçeceği haftada beş puanla alt sıralardan kurtulmaya çalışan Sağlamtaşspor ise evinde altıncı sırada yer alan Saray Belediyespor’u konuk edecek. Malkara 14 Kasım Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Geçtiğimiz hafta evinde lider Kapaklıspor’a farklı mağlup olarak liderin on puan gerisine düşen 100.Yılspor ise deplasmanda 15 puanda bulunan Şarköyspor’a konuk olacak. Pazar günü Şarköy Sahası’nda oynanacak olan karşılama da saat 13.30’da başlayacak. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise orta sıralarda mücadele eden Muratlı Belediyespor ile alt sıralardan kurtulmaya çalışan Vakıflar Güvenspor Çorlu Belediyesi Stadyumunda üç puan mücadelesi yapacak. Zorlu karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10