Evimizde lider Bigaspor'u konuk edeceğiz

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta 11.hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak. Son iki haftada aldığı mağlubiyetlerle taraftarını üzen temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde lider Bigaspor'u konuk

29.11.2019 16:58:00 0
Evimizde lider Bigaspor

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta hafta sonunda birbirinden zorlu yedi karşılaşma oynanacak.

 

ÇERKEZKÖY’DE OYNANACAK

 

Oynadığı 10 karşılaşmada iki galibiyet, üç beraberlik ve beş yenilgi alarak dokuz puanla 12’inci sırada yer alan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde 20 puanı bulunan lider Bigaspor’u konuk edecek. Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanacak ve büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Recep Buğra Çetin yönetirken, yardımcılıklarını ise Burak Canbulat, Halil İbrahim Kibiroğlu ve Kutluhan Taşçı yapacak.

 

TEMSİLCİMİZ GALİBİYET İSTİYOR

 

Hafta içinde yaptığı antrenmanlarla zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor lider karşısında puan yada puanlar almak istiyor. Hafta sonundaki karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Başkanı Tolga Tokoçin “ Son haftalarda iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen mağlubiyetler aldık. Bu hafta ise evimizde lider Bigaspor’u konuk edeceğiz. Taraftarımızın desteği ile rakibimizi mağlup edip Bigaspor’a ilk yenilgisini tattırmak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

 

DEPLASMANDA ÜÇ PUAN ARAYACAK

 

Haftaya ikinci sırada giren Arnavutköy Belediyespor ise deplasmanda 11 puanı bulunan Edirne temsilcisi Uzunköprüspor’a konuk olacak. Ergene Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmada Mutluhan Çırakoğlu, Aybars Türkkan, Hakan Özler, Melike Doğan hakem triosu görev alacak.

 

EDİRNESPOR SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

 

Son haftalarda müthiş bir çıkış yakalayarak üçüncü sıraya kadar yükselen Edirnespor ise deplasmanda on puanı bulunan Bozcadaspor’a konuk olacak. Bekir Özcan, Muhammed Kavgacı, İlyas Samet Yelen, Muhammet Metin Kankaş hakem triosunun görev alacağı karşılaşma 20 Eylül Stadyumunda saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak için büyük bir mücadele örneği ortaya koyacaklarını kaydeden Edirnespor yönetimi “ Son haftalarda müthiş bir galibiyet serisi yakalayarak lider ile aramızdaki puan farkını ikiye indirdik. Bu hafta ise deplasmanda Bozcadaspor’a konuk olacağız. Rakibimizi de mağlup ederek serimizi sürdürmek istiyoruz” dediler.

 

TEKİRDAĞSPOR KOCAELİ DEPLASMANINDA  

 

Geçtiğimiz hafta evinde Ortaköyspor’a puan kaybederek ikincilikten dördüncülüğe gerileyen Tekirdağspor deplasmanda 14 puanla sekizinci sırada yer alan Kocaeli ekibi Karamürselsopr’a konuk olacak. Karamürsel İlçe Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmada Muhammed Ömür orta hakem olarak görev alırken, yardımcılıklarını ise Muhammet Furkan Kaya, Osman Korkmaz ve Seyfettin Alper Yılmaz yapacak.

 

LÜLEBURGAZSPOR YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

 

Bölgesel Amatör Lig’de galibiyet serisi yakalayan Lüleburgazspor, bu hafta 8 Kasım Stadı’nda Alibeyköyspor’u konuk edecek. 2 haftada yakaladığı çıkışı sürdürmek isteyen yeşil kırmızılı ekip  Alibeyköy karşısına mutlak galibiyet parolası ile çıkıyor. Alibeyköyspor, oynadığı 10 karşılaşmada 4 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı.Kalesinde 10 gol gören Alibeyköy, rakip takım ağlarını da 12 kez havalandırdı. Alibeyköyspor 14 puanla yedinci sırada yer alıyor. Lüleburgazspor, geride kalan 10 haftada 3 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı.10 haftada 12 gol atan yeşil kırmızılılar, kalesinde 19 gol gördü.Lüleburgazspor’un ise ligde 11 puanı bulunuyor. 1 Aralık 2019 Pazar günü Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda oynanacak maç saat 14.00’da başlayacak. Zorlu karşılaşmayı ise Serdar Demirkaya, Muhammed Tutak, Keremşah Balbay, Efe Ünüvar hakem triosu yönetecek.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR

 

Ligde 15 puanla beşinci sırada yer alan İstanbul temsilcisi Ortaköyspor ise evinde dört puanla ligin dibinde yer alan Vizespor’u konuk edecek. Ayazağa Yusuf Tunaoğlu Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı Zeynep İrem Sengir yönetirken, yardımcılıklarını ise İsa Sütçü, Hasan Hüseyin Yazıcılar, Muhammed Taha Onat yapacak. Oynadığı on karşılaşmada üç galibiyet, altı beraberlik ve bir yenilgi alarak 15 puanla altıncı sırada yer alan Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş evinde dokuz puanı bulunan Başişkele Doğantepespor karşısında üç puan arayacak. Beylerbeyi 75.Yıl Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Ozan Yalçın yönetirken, yardımcılıklarını ise Doğacan Arslan, Erdenay Çıtıroğlu, Muammer Sarıdağ yapacak.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10