Milli Piyango yılbaşı biletleri satışa çıktı

Yeni yıl heyecanının başladığı şu günlerde Milli Piyango çekilişi içinde heyecan arttı. Milli Piyangonun yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye 80 milyon lira olurken, tam bilet 80, yarım

Çerkezköy 29.11.2019 17:12:00 0
Milli Piyango yılbaşı biletleri satışa çıktı

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi kapsamındaki biletler ülke genelinde olduğu gibi Çerkezköy’de de 29 Kasım 2019 tarihi itibariyle satışa sunulmaya başladı.

BÜYÜK İKRAMİYE 80 MİLYON

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından verilen yılbaşı büyük ikramiyesinin miktarı belli oldu. Milli Piyango 2020 yılbaşı özel çekiliş için çeyrek bilet 20 TLyarım bilet 40 TLtam bilet ise 80 TL olarak belirlendi. Yılbaşı çekilişinde en büyüğü 80 milyon lira, en küçüğü ise 80 lira olmak üzere toplam 2 milyon 950 bin 905 adet ikramiye dağıtılacak. Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi kapsamında ödenecek toplam ikramiye tutarı ise 436 milyon 540 bin lira olacak. Geçen sene büyük ikramiye 70 milyon liraydı. Milli Piyango'nun bu çekiliş kapsamında ödeyeceği toplam ikramiye tutarı 390 milyon 910 bin liraydı ve tam bilet 70, yarım bilet 35, çeyrek bilet 17,5 liradan satılmıştı. 

“VATANDAŞLAR ALMAYA BAŞLADI”

Çerkezköy’de yıllardır Seyyar Milli Piyango bayiliği yapan Mehmet Akça “ Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekilişlerine vatandaşlarımız ayrı bir önem veriyor. Bu dönemlerde yıl içinde hiç Milli Piyango bileti almayanlar dahi büyük ikramiye bekli bana çıkar umudu ile bir bilet alıyor. Dolayısıyla yılbaşı özel çekilişine vatandaşlarımızın ilgisi büyük oluyor. Bizlerinde temennisi her yıl büyük ikramiye yada yarısı bizim sattığımız biletlere çıkmasını arzuluyoruz. Yılbaşı özel çekiliş ikramiyesi bilet satışları 28 Kasım’da başladı. Bu yıl yılbaşının en büyük ikramiyesi olan 80 Milyon ise tüm ülke insanlarımızın hayalini daha şimdiden süslemeye ve heyecanı başladı” dedi.

MİLLİ PİYANGONONUN BU YILBAŞI BİLETLERİNE İLGİ YOĞUN OLACAK

Seyyar Milli Piyango bayiliği yapan İsmail Garip, “Yılbaşı özel çekiliş ikramiyesi biletlerinin satışına  hayırlısıyla başlamış bulunuyoruz. En büyük ikramiyenin 80 milyon TL olması milli piyango bayilerine oldukça heyecanlandırıyor. Düşünsenize bu kadar para bir kişiye çıksa neler yapmaz. Tüm hayallerini gerçekleştirir ve üstelik çocuklarının geleceğini de garanti altına almış olur. İnşallah büyük ikramiye bizim sattığımız biletlere isabet eder. Bu yılda yılbaşı özel çekiliş biletlerine ilginin yoğun olacağını düşünüyorum”dedi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10