Lüleburgazspor yükselişini sürdürdü

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta son haftaların çıkıştaki takımı Lüleburgazspor evinde İstanbul temsilcisi Alibeyköyspor'u konuk etti. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bi

3.12.2019 14:24:00 0
Lüleburgazspor yükselişini sürdürdü

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Lüleburgazspor, Alibeyköyspor’u 2-0 yenerek 9’uncu sıraya yükseldi.

 

LÜLEBURGAZ’DA OYNANDI

 

Pazar günü 8 Kasım Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Serdar Demirkaya, Muhammed Tutak, Keremşah Balbay, Efe Ünüvar hakem triosu yönetti. Ev sahibi ekip Lüleburgazspor karşılaşmaya Tunahan Kol, Mer Suha Kıraç, Timurhan Atlılar, Berat Kubat, İdris Yalçin, Erce Bertuğ Duman(75′ Yusuf Can Sevindik), Buğra Yaman, Abdulkadir Oruçoğlu, Kadir Eşin, Hakan Tice(90′ Doğukan Özdin), Deniz Sert(78′ Bayram Demir) kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Alibeyköyspor ise  Mert Can tunca, Umut Şafak(38′ Hasan Üstübücü), Muhammed Talha Şen, Suat Mede, Salih Tunar, Özgür Şengüler, Kerim Deler, Süleyman Ergün(46′ Enes Akbaba), Muhammet Raşit Gülkalaycı(38′ Yasir Akan), Selahattin Enes Kılıç, Mehmet Mustafa Yıldızaç kadrosu ile çıktı.

 

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

 

Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip karşılaşmanın 8’inci dakikasında golü buldu. Ceza sahası içine yapılan ortada uzaklaştırılamayan topu tamamlayan Deniz Sert takımını öne geçirdi. Erken gelen ilk golden sonra Alibeyköyspor oyuncularının morali düşerken, 28’inci dakikada ikinci gol geldi.Sağ kanattan hızlı bir şekilde hücuma kalkan Lüleburgazspor oyuncuları ceza sahasına doğru açtı. Ceza sahasında bekleyen Lüleburgazspor’un 7 forma numaralı oyuncusu Kadir Eşin ayağı ile topa dokunarak, ağlara göndermeyi başardı ve skoru 2-0 yaptı.

 

GALİBİYET İLE AYRILDI

 

İlk devresi 2-0 Lüleburgazspor’un üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde konuk ekip Alibeyköyspor farkı indirmeye çalıştı.  Maçın son 20 dakikasında Lüleburgazspor oyuncularından Kadir Eşin, Alibeyköyspor oyuncusuna faul yaptı. Ancak daha önceden sarı kartı bulunan Kadir Eşin, hakeme itirazdan ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyundan atıldı.Karşılaşmanın son çeyreğinde 10 kişi kalan Lüleburgazspor oyuncuları yoğun bir mücadele sergileyerek karşılaşmayı golsüz kapattı ve maç Lüleburgazspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

Haber/Ogün DÜRÜMLÜ


0282 726 91 91
0282 747 65 10