Deplasmanda Bozcaadaspor'a konuk olacağız

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta 12.hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak. Geçtiğimiz hafta Bigaspor'u evinde mağlup ederek rakibini zirveden indiren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor deplasmanda bir diğ

6.12.2019 18:46:00 0
Deplasmanda Bozcaadaspor

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta hafta sonunda birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanacak.

 

HAFTANIN MAÇI İSTANBUL’DA

 

Geçtiğimiz hafta Bigaspor’un Çerkezköy deplasmanından puansız dönmesiyle haftayı üç puan ile kapatarak liderlik koltuğuna oturan Arnavutköy Belediyespor evinde takipçisi Bigaspor’u konuk edecek. Bolluca Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Veysel Karani Özkan yönetecek. Özkan’ın yardımcılıklarını ise Harun Günaydın, Berat Binbir ve Mehmet Kahraman yapacak.

 

TEKİRDAĞSPOR EVİNDE

 

20 puanla haftaya üçüncü sırada bulunan Tekirdağspor ise evinde Edirne temsilcisi Uzunköprüspor’u konuk edecek. Namık Kemal Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmayı ise Efe Ünüvar, Batuhan Akkuş, Mehmet Yıldız ve İlayda Nihal Çetiner hakem tirosu yönetecek.  Son haftalarda çıkış yakalamasına rağmen geçtiğimiz hafta Bozcadaspor deplasmanından puansız dönen Edirnespor ise evinde 18 puanla beşinci sırada yer alan Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş ile karşı karşıya gelecek. Muhammed Taha Onat, Melis Ceyda Güzel, Alper Çakır hakem triosunun yöneteceği karşılaşma Pazar günü Edirne 25 Kasım Stadyumunda oynanacak.

 

1911’DE TEK HEDEF ÜÇ PUAN

 

Geçtiğimiz hafta lider Bigaspor’u mağlup ederek liderlikten eden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ise hafta sonunda deplasmanda Edirnespor’u mağlup ederek moral bulan Bozcaadaspor’a konuk oalcak. 20 Eylül stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de oynanacak karşılaşmada Armağan Çıbık düdük çalacak. Çıbık’ın yardımcılıklarını ise Bahadır Eti, Kağan Kaynak ve Emre Koç yapacak. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını hafta boyunca sürdüren temsilcimizde sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı moralleri bozuyor. Zorlu karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istediklerini kaydeden Kulüp Başkanı Tolga Tokoçin “ Geçtiğimiz hafta taraftarımız önünde güçlü rakibimizi mağlup ederek kötü gidişe dur dedik. Bu hafta ise son haftalarda çıkış yakalayan Bozcadaspor’a konuk olacağız. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılarak galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR

 

Beş puanla ligin dibinde yer alan Vizespor ise evinde 14 puanla orta sıralarda yer alan Karamürselspor’u konuk edecek. Alper Cesur, Sinan Bilgin, Mesut Katık, Burak Akyel hakem dörtlüsünün görev alacağı karşılaşma ise Pazar günü Vize İlçe Stadyumunda oynanacak. Son haftalarda büyük çıkış yakalayan Lüleburgazspor ise deplasmanda alt sıralardan kurtulmaya çalışan Başişkele Doğantepespor’a konuk olacak. Şehit Ömer Halisdemir Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de başlayacak karşılaşmada Özkan Şeker düdük çalacak. Şeker’in yardımcılıklarını ise İhsan Öncü, Mehmet Özefe ve Sefer Yılmaz yapacak. Ligde 14 puanı bulunan Alibeyköyspor ise 16 puanla altıncı sırada yer alan Ortaköyspor’u konuk edecek. Alibeyköy Stadyumunda Pazar günü aynı saatte başlayacak olan karşılaşmada Fatih Okhan, Resul Kocameşe, Enes Soyucak ve Mirsat Sancaktar görev alacak.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10