Toprak: Başkan Çetin'den sözünü yerine getirmesini bekliyoruz

Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak Kapaklı'ya Ziraat Odası Şubesi açılmasıyla ilgili açıklamada bulundu. Toprak " Geçtiğimiz aylarda Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetinâ?

Kapaklı 7.12.2019 16:20:00 0
 Toprak: Başkan Çetin

Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak “ Yaklaşık Üç ay önce Kapaklı Belediye Başkanı Sayın Mustafa Çetin’i ziyaret ederek Çerkezköy Ziraat Odası olarak Kapaklı’da şube açma çalışmalarımızın bulunduğunu ve bu konuda kendisinden  Kapaklı şubesi için yer tahsisi talebinde bulunmuştuk. Kendisi de bu talebimize sıcak bakmıştı. Bizlere yer tahsisi konusunda yardımcı olacağını ifade etmişti.Aradan üç ay zaman geçmesine rağmen bu isteğimize başkandan cevap geldi. Ziyaretimizde Sayın Belediye Başkanı Mustafa Çetin’den geniş bir yer talebinde de bulunmadık ve belediyenin kendine ait bir yerden beş on metrekarelik yerin şube için yeterli olabileceğini söylemiştik.  Bizim bu talebimize olumlu yaklaşan Sayın Belediye Başkanı Mustafa Çetin bize, “isterseniz mevcut belediye hizmet binası içinden veya yakında hizmete girecek olan Kültür Merkezimizden bir yer size tahsisi yapabiliriz” ifadelerini kullanmıştı.  Bizde bu ifadelerden sonra mutlu olmuştuk. Ancak o süre zarfından Belediye Başkanı Mustafa Çetin’den bize herhangi bir dönüş olmadı. Üyelerimiz Kapaklı’ya şube açılacak mı, açıklamayacak mı diye soruyorlar. Kapaklı’daki oda üyelerimizin oda ile olan işlerini yerinde çözümlemek bunun içinde bize küçük bir yer olsa yeterlidir. Dolayısıyla Başkan Mustafa Çetin’den verdiği sözünü yerine getirmesini bekliyoruz” diye konuştu.

 

 ODADA YAPILAN İŞLEMLER AYNİ ŞEKİLDE ŞUBEMİZDE DE YAPILACAK

 

Hasan Toprak, “Çerkezköy Ziraat Odası olarak amacımız Kapaklı’daki oda üyelerimizin  Çerkezköy’e gelip giderek bir evrak yada bir form doldurmak için zaman kaybı yaşamasını istemiyoruz. Kısaca odamızda yapılan işlemler aynı şekilde şubemizde de yapılacak. Biz Çerkezköy Ziraat Odası olarak hem Çerkezköy’ün hem de Kapaklı’nın müşterek odasıyız. Dolayısıyla Kapaklı ilçemize de bu nedenle bir şube açarak buradaki üyelerimize hizmeti ayağına  götürmek istiyoruz” dedi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10