'Çat Kapı' kahkahaya boğdu

Kapaklı Belediyesi'nin "Tiyatro Günleri" kapsamında düzenlediği ve Uygur Sanat Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği "Çat Kapı" adlı tiyatro oyunu seyirciyi kahkahaya boğdu.  Birbirinin tam

Kapaklı 7.12.2019 15:27:00 0

Uygur Sanat Tiyatrosu’nun sahnelediği “Çat Kapı” oyunu Kapaklılı tiyatro sevenlerle buluştu

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Kapaklı Belediyesi tarafından Tiyatro Günleri kapsamında Uygur Sanat Tiyatrosu'nun Çat Kapı adlı oyunu önceki akşam saat  19.30’da ÇOSB Konferans Salonu’nda ücretsiz olarak sahnelendi. Oyuna Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Kurum Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

 

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

 

2 perde halinde sergilenen 120 dakikalık oyunda Alan Baker isimli 30’lu yaşlarının başında, kendi bekar evinde lüks bir yaşam süren, gece hayatına, eğlenceye düşkün, kızları cezbeden, çekici, genç bir bekar adamın hayatı anlatıldı. Performanslarıyla seyirciyi kendilerine hayran bırakan oyuncular; Selçuk Soğukçay, Bilge Şen, Somer Karvan, Lemi Filozof, Burcu Tuna, Burcu Cavrar ve Güray Yazıcı oyunun sonunda seyircilerle birlikte sahneden selfie çekti. Gösterinin ardından Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin tarafından oyunculara çiçek takdim edildi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10