Becerir: Yaptığımız hizmetin ne kadar kutsal olduğunun bilincindeyiz

1-7 Aralık 112 Acil Sağlık Hizmetleri kapsamında Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda personele teşekkür belgesi takdimi yapıldı. Programda konuşan Tekirdağ İl Sağlık MüdÃ

Tekirdağ 8.12.2019 07:45:00 0
Becerir: Yaptığımız hizmetin ne kadar kutsal olduğunun bilincindeyiz

“KUTSAL BİR GÖREV YAPIYORUZ”

 

Düzenlenen programda konuşan Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Cengiz Becerir “ Kritik dakikalar ve saniyeler içerisinde hayat kurtarma ve hayatın ileriki dönemlerde daha iyi idame ettirilmesi amacıyla 7/ 24 cansiperane bir şekilde görev başında olan ve bu kutsal görevi ifa eden 112 personelimizin Acil sağlık Hizmetleri Haftasını canı gönülden kutluyor minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bakanlığımızın misyon ve vizyonları doğrultusunda çağın gereklerine göre son model alet ve ekipmanlarla donatılmış olan kara, hava ve deniz ambulanslarımızla her türlü hava koşulunda ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza hizmet vermekteyiz. Yapmış olduğumuz hizmetin ne kadar değerli, ne kadar özel ve ne kadar kutsal olduğunun bilinci içerisindeyiz” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ

 

Becerir”  Acil sağlık Hizmetine her an ihtiyacımız olabileceği düşüncesiyle her daim hazır durumdayız işte bu hazırlık içerisinde en önemli hususlardan biri olan personelimizin gayreti ve özverili çalışmalarının da farkındayız. Bu amaçla ilimizde an itibari ile 59 adet ambulans, 35 adet 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, 1 adet Yoğun Bakım/Obez ambulansı, 2 adet UMKE aracı, 129 UMKE gönüllüsü, İl genelinde Kamu, Özel ve Üniversite Hastanelerimizin acil servisleri, kıymetli personelimiz ile 7/24 afet ve olağandışı durumlarda acil sağlık hizmeti vermekteyiz. Acil Sağlık Hizmeti veren ve bu kutsal görevi ifa eden bütün personellerimizi temsilen “Teşekkür Belgesi” takdimi yapılmış olup, Acil sağlık Hizmetleri bünyesinde görev yapan bütün personellerimize canı gönülden teşekkür ederim” diye konuştu.  Programa İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Cengiz Becerir, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. Mustafa Dönmez, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hacı Bayram Zengin, Personel Hizmetleri Başkanı Zafer Soykırlı ile personel katıldı.

 

Haber/Melek ELMA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10