Tokgöz: Ekibimiz hızlı bir şekilde yol alıyoruz 

ANDA Kardeşe Vefa Derneği Tekirdağ Temsilcisi  Mustafa Tokgöz, Çerkezköy'de rama-kurtarma ekibi kurduklarını ve  AFAD personeli tarafından Temel Afet Bilinci Eğitimi ile eğitim programı kapsamında da e?

Çerkezköy 8.12.2019 07:57:00 0
Tokgöz: Ekibimiz hızlı bir şekilde yol alıyoruz 

Mustafa Tokgöz Kurulan arama kurtarma ekibinde yer alanların hiçbir ücret almadan tamamen  gönüllülük esasına göre  çalışan ve çalışacak çalışacak kişiler tarafından ekiplerin yer aldığını kaydetti. Tokgöz,Çerkezköy’de dahil olmak üzere  il genelinde ve de tüm Trakya bölgesinde olası acil durumlara anında müdahale edebilecek bir arama kurtarma ekiplerinin her an hazır durumda olması için çalışmalar yaptıklarını ve ekiplerde yer alanların eğitimlerinin de sürdürüldüğünü söyledi.

 

EKİBİMİZ VALİLİK EMRİNDE AFAT BÜNYASNDE FAALİYET GÖSTERECEK

 

Mustafa Tokgöz, “Ülkemizin birçok ilinde ve ilçesinde faaliyet gösteren ANDA Arama Kurtarma ekiplerimiz gerek tatbikat gerekse  olaylarda gösterdikleri profesyonellikle tüm kurum ve kuruluşlar tarafından  takdir edilmektedir. Tamamen gönüllüler tarafından oluşturulan ekiplerimiz afet, ilk yardım, telsiz ve yangın eğitimlerini tamamladıktan sonra valilik emrinde AFAD bünyesinde faaliyetlerini sürdürecektir” dedi.

 

EĞİTİMLERİMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

 

 Tokgöz “ Bilindiği gibi Tekirdağ’ımızın bir bölümü  deprem bölgesinde bulunmakta ve sel baskınlarına açık, fabrika sayısının da il genelinde çok fazla olması ile nüfusu da  devamlı hızla artmakta ve  doğal ve beşeri afetlerin her daim yaşanabileceği bir ildir. Dolayısıyla sosyal sorumluluğu ve bulunduğu her yerde vatandaşlarına hizmet etmeyi kendisine prensip edinmiş  ANDA  derneği olarak bu soruna kayıtsız kalmadık. Genel Başkanımız Okan Tosun'un da takdiri ile Tekirdağ’ımıza her daim yaraları saracak ve vatandaşlarımızın yanında olacak bir ekip kazandırmak için hızlı adımlarla oluşturduğumuz  arama kurtarma ekibimiz hızlı bir şekilde yol alıyoruz.  AFAD tarafından sunulan Temel Afet Bilinci Eğitimi ile eğitim programımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz”diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN  

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10