Saadet Partililer'den Alperen ocaklarına ziyaret

Saadet Partisi Tekirdağ il Başkanı Feti Pehlivan,  Alperen Ocakları Çorlu Şubesini ziyaret etti. Ziyarette Pehlivan, Alperen Ocakları Çorlu Şube Başkanı Yasin Şenyüz ile fikir alışverişinde bulundu.

Çorlu 9.12.2019 14:50:00 0
Saadet Partililer

Ziyarette konuşan Saadet Partisi Tekirdağ il Başkanı Feti Pehlivan “  Her hafta farklı bir mekanda hayat dersleri işliyoruz. İnsanları sevmek onların haklarını korumak demektir.İnsanlar akıllarını kullanırlarsa hak olanı ve batıl olanı görürler. İnsan sadece beden veya sadece ruh değildir.İkisi birlikte insandır. Bir insan, Allahın istediği gibi hareket etmezse kendine zulmetmiş olur. Bir insan kendine zulmediyorsa
Kendisine yapılan zulmün farkına varamaz. Toplum içerisinde herkes kendisini ifade etmenin veya derdini anlatmanın veya telkinde bulunmanın bir yolunu benimser. Bu belki de milyonlarca anlatım metodu ile karşı karşıya kalmanız anlamına gelir. Şu unutulmamalıdır ki söylediğiniz sözün karşıdaki insanda göstereceği tesir Allah' ın murad etmesi ile cereyan eder. Siz ne kadar iyi bir hatip veya arif olursanız olun bu sonucu değiştiremezsiniz” dedi.Ziyaretten ötürü Çorlu Alperen Ocakları Başkanı Yasin Şenyüz  Feti Pehlivan 'a ve katılımcılara teşekkür etti.

Haber/Ogün DÜRÜMLÜ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10