Muhtarlar Çorlu Dünya Göz Hastanesi ile indirim anlaşması imzaladı

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubesi  Çorlu Dünya Göz Hastanesi ile dün  indirim anlaşması imzaladı.  Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı  ve Bağlık Mahallesi

Çerkezköy 10.12.2019 13:43:00 0
Muhtarlar Çorlu Dünya Göz Hastanesi ile indirim anlaşması imzaladı

Dernek Binasında imzalanan indirim anlaşmasına Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün  ile  Çorlu Dünya Göz hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Ayhan Turgut imzaladı.

 

MUHTARLARIMIZ VE AİLELERİ İNDİRİMLİ OLARAK YARARLANACAK

 

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün imza töreni sonrasında yaptığı konuşmada, “Bu gün Çorlu Dünya Göz Hastanesi ile Çerkezköy Ve Kapalı ilçemiz muhtarlarımızın ve birinci derecedeki yakınlarının yani ailelerinin yararlanacağı indirim anlaşması imzaladık. İmzalanan indirim anlaşması protokolün göre derneğimiz üyesi Çerkezköy ve Kapaklı muhtarlarımız  ve birinci derecedeki yakınları faydalanacaktır. Bu indirim anlaşması hayırlı olsun “dedi. Tahsin Akgün, dernek üyesi muhtarların konu hakkında  detaylı bilgi ve randevu almak için 08502224469  telefonu ücretsiz olarak arayabileceklerini de belirtti.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10