BAL'da 12.hafta geride kaldı

1911 Çerkezköyspor'un yer aldığı Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta ilk yarının bitimine 2 hafta kala 12. hafta 7 maç ile geride kaldı. 19 golün kaydedildiği geçen hafta en farklı galibiyeti tems

11.12.2019 14:38:00 0
BAL

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta hafta sonunda birbirinden zorlu karşılaşmalar oynandı.

 

HAFTANIN MAÇINDA GOL ÇIKMADI

 

Ligde haftaya lider durumda giren Arnavutköy Belediyespor evinde takipçisi Bigaspor’u konuk etti. Zorlu karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başlarken, ilerleyen bölümlerde her iki takımda geliştirdiği ataklarda istediği sonuçları elde edemedi. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde de gelişen ataklardan gol çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlik ile tamamlandı. Arnavutköy Belediyespor puanını 23 yaparak liderliğini sürdürürken, Bigaspor ise 21 puana çıkarak üçüncü sıraya geriledi.

 

TEKİRDAĞSPOR İKİNCİ SIRAYA YÜKSELDİ

 

Haftaya üçüncü sırada giren Tekirdağspor ise evinde Edirne temsilcisi Uzunköprüspor’u konuk etti. Tekirdağ’da oynanan karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi ekip Tekirdağspor Ali Arashan Altuntaş’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. İlk dakikalarda gelen golle birlikte büyük moral bulan Tekirdağspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. Karşılaşmanın 17’inci dakikasında gelişen Tekirdağspor atağında topla buluşan Emircan Tuna’nın vuruşu ağlarla buluşunca fark ikiye çıktı. İlk devreyi iki farklı önde tamamlayan Tekirdağspor ikinci devrenin hemen başında golcü oyuncusu Mustafa Topuz’un ayağından bir gol daha bularak karşılaşmadan da 3-0 galip ayrıldı. Tekirdağspor bu galibiyet ile lider ile aynı puana sahip olarak ikinci sıraya yükselirken, Uzunköprüspor ise 11 puanda kaldı.

 

ZORLU KARŞILAŞMADAN EDİRNESPOR GALİP ÇIKTI

 

Haftanın bir diğer önemli karşılaşmasında ise Edirnespor evinde Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş’yi konuk etti. Taraftarının desteği ile maça fırtına gibi giren Edirnespor karşılaşmanın yedinci dakikasında Kazım’ın ayağından bulduğu golle öne geçti. İlk dakikalarda rkalesinde gol görmesine rağmen oyundan kopmayan konuk ekip Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş 26’ıncı dakikada Emin Soğuk ile beraberliği yakaladı. Golden üç dakika sonra Edirnespor Hakan Doğan ile bir gol daha bularak tekrar öne geçti. Gol sağanağının yaşandığı karşılaşmanın 36’ıncı dakikasında Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş Ferhat Beşer ile tekrar beraberliği sağladı. Karşılaşmanın ilk devresinin uzatma dakikalarında ev sahibi ekip Edirnespor Emre Açıkgöz ile bir gol daha bularak karşılaşanın ilk devresini 3-2 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde her iki takımda gol arasada istediğini elde edemedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Edirnespor7un 3-2’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Edirnespor bu galibiyet ile puanını 21 yaparak averajla dördüncü sırada yer alırken, Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş ikinci mağlubiyeti alarak 18 puanda kaldı.

 

GOL SESİ ÇIKMADI

 

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele eden Alibeyköyspor u 12. hafta maçında sahamızda Ortaköyspor’la karşılaştı. Alibeyköy Stadı’nda oynanan maçı Fatih Okhan yönetirken yardımcı hakemlik görevini Resul Kocameşe, Enes Soyucak, Mirsat Sancak yaptı. Orta sıralarda mücadele eden her iki takımında mücadelesinden gol sesi çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlik ile tamamlandı. Bu sonuçla Alibeyköyspor puanını 15’e yükseltirken Ortaköyspor 17 puana yükselmiş oldu.

 

VİZESPOR KAYIPLARDA

 

Ligde son haftalarda kötü sonuçlar alarak taraftarını üzen Karamürselspor ise alt sıralardan kurtulmaya çalışan Vizespor’a konuk oldu. Vize Stadyumunda oynanan karşılaşmaya konuk ekip etkili başladı. Karşılaşmanın 9’uncu dakikasında gelişen Karamürselspor atağında topla buluşan Emin Soner Turgut düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek konuk ekibi karşılaşmada öne geçirdi. İlk dakikalarda kalesinde golü gören ev sahibi ekip Vizespor ise Alperen ve Uğur ile pozisyonlar yakalasa da istediğini elde edemedi. Karşılaşmanın 18’inci dakikasında sahneye çıkan Berat Aydın şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek takımının ikinci golünü attı. İlk devresi konuk ekip Karamürselspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde ev sahibi ekip Vizespor farkı indirmek için ataklar geliştirdi.Karşılaşmanın uzatma dakikalarında sahneye çıkan Oğuzhan Bölgen topu ağlara göndererek Karamürselspor’un üçüncü golünü attı. Karşılaşmadan 3-0 galip ayrılan Karamürselspor puanını 17 yaparken, Vizespor ise beş puanda kaldı.

TEMSİLCİMİZ AĞIR YARALI

Geçtiğimiz hafta evinde Bigaspor’u mağlup ederek haftaya moralli giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ise deplasmanda son haftalarda büyük çıkış yakalayan Bozcaadaspor’a konuk oldu. Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip Bozcaadaspor karşılaşmanın 25’inci dakiaksında Barış Zorlu’nun ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Maçta mağlup duruma düşen temsilcimiz kalan dakikalarda beraberlik golü için yüklenirken kalesinde ikinci golü gördü. Karşılaşmanın 31’inci dakikasında sahneye bir kez daha çıkan Barış Zorlu topu ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın ilk devresinin uzatma dakikalarında günün başarılı ismi Barış Zorlu kendisinin ve takımının üçüncü golünü kaydetti. Karşılaşmanın ilk devresini 3-0 önde tamamlayan Bozcaadaspor karşılaşmanın ikinci devresinin hemen başında Mert Han Özkan ile farkı dörde çıkardı. 55’inci dakikada ise Yusuf Apaydın ile bir gol bulan temsilcimiz farkı üçe indirdi. 72’inci dakikada Uğur Kaçar’ın şık golüyle farkı tekrar dörde çıkartan ev sahibi ekip Bozcaadaspor son dakikalarda Ferhan Taşdelen ile bir gol daha bularak karşılaşmadan da 6-1 galip ayrıldı.Üst üste üçüncü galibiyetini elde eden Bozcaadaspor puanını 16 yaparken, bu sezonun en farklı mağlubiyetini elde eden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ise 12 puanda kaldı.

 

LÜLEBURGAZSPOR’UN SERİSİ SONA ERDİ

 

BAL liginde mücadele eden Lüleburgazspor, deplasmanda Başiskele Doğantepespor’a 1-0 mağlup olarak 3 haftalık galibiyet serisini sona erdirdi. Spor Toto Bölgesel Amatör Lig(BAL) 11. Grup’ta 12. hafta mücadeleleri 8 Aralık 2019 Pazar günü oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Son 3 karşılaşmada 9 puan toplayan Lüleburgazspor, Başiskele Doğantepespor’a deplasmanda 1-0 mağlup oldu.Kocaeli Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Stadı’nda oynanan mücadeleyi Düzce Bölgesel Hakemlerinden Özkan Şeker yönetti. Şeker’in yardımcılıklarını İhsan Öncü, Mehmet Özefe ve Sefer Yılmaz yaptı. Karşılaşmanın ilk yarısında Lüleburgazspor’dan İdris Yalçın kırmızı kart görerek  oyundan atıldı. 45. dakikada penaltı kazanan Lüleburgazspor’da Abdulkadir penaltı vuruşundan yararlanamayınca ilk yarı 0-0’lık eşitlikle sonuçlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında duran toptan golü bulan ev sahibi Başiskele Doğantepespor, 1-0 öne geçti. İkinci yarıda ikinci sarı kartını gören Berat Kubat ta oyundan atılınca Lüleburgazspor, mücadeleyi 9 kişi sürdürdü. Karşılaşma Başiskele Doğantepespor’un 1-0 galibiyetiyle sonuçlandı. Alınan sonuçla Lüleburgazspor’un galibiyet serisi sona ererken 14 puanla onuncu sırada kaldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10