Vali Yıldırım Kapaklı'da muhtarlarla bir araya geldi

Muhtarların şikâyet, talep ve önerilerini dinlemek üzere düzenli olarak muhtarlarla buluşan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım bu kapsamda Kapaklı'da bulunan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Vali Aziz Yıld

Kapaklı 12.12.2019 17:14:00 0
Vali Yıldırım Kapaklı

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün 05/11/2016 tarihli genelgesi gereğince, Vali Aziz Yıldırım başkanlığında yapılan “Muhtarlarla Buluşma Toplantısı” Kapaklı Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 

SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

 

Kapaklı Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen muhtarlar toplantısına Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Kılıç, Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Bahadır Murat, İlçe Jandarma Komutanı Fevzi Bayram, kurum müdürleri, muhtarlar katıldı. Vali Aziz Yıldırım, toplantı başlangıcında yaptığı konuşmada hızlı, etkin, kaliteli hizmet sunmak, sunulan hizmetlerde vatandaş memnuniyeti yaratmak için düzenli olarak muhtarlarla ilçelerde toplantılar yapıldığını belirtti.  Toplantıda muhtarlar sorun, talep ve ihtiyaçlarını belirttiler, mahalleleri ile ilgili sorun ve taleplerini doğrudan ilgili kurumlara aktarma fırsatını sunduğu için Vali Aziz Yıldırım’a teşekkür ettiler. Toplantı sonunda muhtarların tüm taleplerinin değerlendirileceğini belirten Vali Aziz Yıldırım muhtarlara görevlerinde başarı ve kolaylıklar diledi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10