Lider Arnavutköy Belediyespor'a diş geçiremedik

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta ilk devrenin son karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde lider Arnavutköy Belediyespor'u konuk etti. İki hafta önce Bigaspor'u mağlup ederek liderlik tahtÄ

15.12.2019 15:46:00 0
Lider Arnavutköy Belediyespor

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta inişli çıkışlı bir performans sergileyen temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ligin ilk devresini mağlubiyet ile kapattı.

 

ÇERKEZKÖY’DE OYNANDI

 

Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda saat 14.00’de oynanan karşılaşmaya konuk ekip Arnavutköy Belediyespor İsmail Kaya, Muhammet Emin Gül, Samet Sarıkaya, Mehmet Vahit Çiftçi,Hatip Cihan Evin, Mustafa Kemal Küçük, İdris Güneş, Erkan Şentürk, Mustafa Acun, Ersel Samet Temel ve Kerem Gülmez kadrosu ile çıkarken, ev sahibi ekip 1911 Çerkezköyspor ise karşılaşmaya Sedat Çolak, Yunus Emre Yılmaz, Selim Şahinbaş, Feyzullah Saray, Hilmican Taşdemir, Yunus Demir, Utku Demirel, Bahattin Saral, Furkan Şerifoğlu, Yusuf Apaydın ve Feyzan Güroğlu kadrosu ile çıktı.

 

KONUK EKİP ETKİLİ BAŞLADI

 

Güzel bir havada oynanan karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçildi. İlerleyen bölümlerde orta alanda daha çok topa sahip olan ekip konuk ekip Arnavutköy Belediyespor oldu. Karşılaşmanın 15’inci dakikasında gelişen konuk ekip atağında topla buluşan Ersel’in vuruşu üstten auta çıktı. İleride çoğalmakta zorlanan temsilcimiz orta alanda topa hakim olmaya çalıştı. 17’inci dakikada gelişen Arnavutköy Belediyespor atağında Erkan Şentürk’ün vuruşu direği sıyırarak auta çıktı.

 

BURAK İLE POZİSYONLAR ÜRETTİK

 

20’inci dakikada ise konuk ekip Arnavutköy Belediyespor etkili geldi. Sol kanattan gelişen atakta İdris’in indirdiği topla buluşan Erkan’ın vuruşu üstten auta çıtı. Karşılaşmanın 30’uncu dakikasında ikili pozisyonda sakatlanan Feyzan’ın yerine oyuna Burak dahil oldu. 33’üncü dakikada temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ilk tehlikeli atağını geliştirdi. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Burak’ın kafa vuruşunu kaleci kornere çeldi. Burak’ın oyuna girmesiyle hareketlenen ve ileri uçta pozisyonlar üreten temsilcimizde 38’inci dakikada Burak’ın sert vuruşunu kaleci İsmail aynı güzellikle kornere çeldi.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

1911 Çerkezköyspor’un yüklendiği dakikalarda konuk ekip Arnavutköy Belediyespor kontra ataklarla gol aradı. 42’inci dakikada gelişen konuk ekip atağında Ersel’in vuruşu yandan auta gitti. İlk devrenin uzatma dakikalarında gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında sol kanattan gelişen atakta ceza sahası içine gönderilen topu iyi takip eden Burak’ın vuruşunu kaleci çıkardı. Uzatmaların üçüncü dakikasında ise sağ kanattan gelişen Arnavutköy Belediyespor atağında Feyzullah’ın ters vuruşunu kaleci Sedat son anda kontrol etti. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmayınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı.

 

İKİNCİ DEVREYE İYİ BAŞLADIK

 

Maçın ikinci devresine iyi başlayan temsilcimizde 49’uncu dakikada topla buluşan Burak’ın vuruşu kalecide kaldı. 61’inci dakikada ise gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında topla buluşan Utku’nun vuruşunu kaleci son anda kontrol etti. 66’ıncı dakikada gelişen Arnavutköy Belediyespor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Erkan’ın vuruşu yandan auta çıktı.

 

GOLÜ KALEMİZDE GÖRDÜK

 

Karşılaşmanın 75’inci dakikasında gelişen Arnavutköy Belediyespor atağında topla buluşan Mustafa Acun düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek konuk ekibi karşılaşmada öne geçirdi. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen kalesinde golü gören temsilcimiz kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. 83’üncü dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Selim’in vuruşunu kaleci mükemmel bir refleks ile kornere çeldi.

 

EVİMİZDE MAĞLUP OLDUK

 

Beraberlik için yüklenen temsilcimiz kalan dakikalarda geliştirdiği ataklarda konuk ekip Arnavutköy Belediyespor savunmasını geçemedi. Son dakikalarda kaleci Sedat’ın hatasını iyi değerlendiren Arnavutköy Belediyespor kaydettiği ikinci golle karşılaşmadan da 2-0 galibiyet ile ayrıldı.  Arnavutköy Belediyespor elde ettiği önemli galibiyet ile puanını 26 yaparak ligin ilk devresini lider olarak tamamlarken, temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ise üç galibiyet, üç beraberlik ve yedi mağlubiyet ile ligin ilk devresini 12 puanla tamamladı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10