20. yıl yemeğinde bir araya geldiler

Pastane sektöründe 20'inci yılını geride bırakan Pera Villa Pastaneleri önceki akşam Güneşler Otelde düzenlediği 20.yıl kutlamasında eski ve yeni çalışanlarıyla bir araya geldi. Eski yeni 150 Ã

Çerkezköy 16.12.2019 18:12:00 0
20. yıl yemeğinde bir araya geldiler

2000 yılından bu yana pastanecilik başta olmak üzere hizmet sektöründe faaliyet gösteren ve Kapaklı, Çorlu ile Çerkezköy’de iki olmak üzere toplam 4 şubesi bulunan Pera Villa Pastaneleri önceki gün Güneşler Otelde düzenlediği 20’inci yıl yemeğinde eski ve yeni çalışanlarını buluşturdu.

 

“ÇALIŞANLARIMIZIN ÖZVERİLİ GAYRETLERİ BİZİ SEKTÖRÜN LİDERİ YAPTI”

 

Pera Villa Pastaneleri eski ve yeni çalışanlarını düzenlenen 20.yıl yemeğinde bir araya getirdi. Önceki akşam Güneşler Otel’de düzenlenen yemek öncesi Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Aktürk eşi Tülay Aktürk, kardeşi Bülent Aktürk ile birlikte çalışanlarını kapıda tek tek karşıladı.  Gecede açılış konuşmasını gerçekleştiren Pera Villa Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Aktürk “ Tekirdağ ve yakın coğrafyasının  en önemli cafe, restoran ve pastane markası Pera Villa’nın 20’inci kuruluş yılı gecesine hoş geldiniz. Hepinizin bildiği üzere Pera Villa’nın öyküsü kurucu başkanımız Sayın Ferzander Aktürk tarafından başlatıldı. 2006 yılında aramızdan ayrılmasından sonra bu başarıyı devam ettirmek ve çıtayı daha yukarılara taşımak ise ailesi olarak bizlere düştü. Markamızın sağlam temellere oturması ve bu günlere gelebilmesi için hepimiz çok emek verdik. Tedarikçilerimiz, üreticilerimiz müşterilerimiz geçmiş ve bugünkü çalışanlarımızın özverisi  bizi sektörümüzün lideri yaptı. Müşterilerimizin artan kalite beklentisi bizi hep iyiye hep kaliteye yönlendirdi. Siz kıymetli çalışanlarımızın kalite anlayışımıza kattığı değer ile Pera Villa Pastaneleri Tekirdağ’da sektöründe marka olmayı başarmış kalite zincirine yeni halkalar eklemenin heyecanını yaşamaktadır. Ailem ve şahsım adına markamıza kattığınız değerlere emeğe teşekkür ediyorum. Bu vesile ile bu gecemize bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür eder nice başarılı yıllara birlikte ulaşmayı dilerim sevgiyle kalın” diye konuştu.

 

 

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

 

Pera Villa Pastanelerinin Kapaklı’da başlayan 20 yıllık serüveni hazırlanan 20 dakikalık slayt eşliğinde davetlilere izletilirken, zaman zaman duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

 

UNUTULMAZ BİR GECE YAŞADILAR

 

Gecede Pera Villa Pastanelerinde 5 ve 10’uncu yılını dolduran personellere plaket takdim edilirken, plaketleri Pera’nın kurucu ortaklarından merhum Ferzander Aktürk’ün eşi Nesriye Aktürk, Şahin Aktürk ve eşi Tülay Aktürk, Bülent Aktürk ve eşi Mukaddes Aktürk verdi. Programda 10 yılı aşkın süredir Pera Villa Pastanelerinin şubelerinde çalışan 4 personele de yarım altın hediye edildi. Pera çalışanlarının şubeler arası hediyeleşme töreninin ardından dans ile başlayan eğlence ilerleyen dakikalarda sanatçı Emre Erdem’in söylediği şarkılar ve türküler eşliğinde çekilen halaylarla son buldu.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10