Çerkezköy'de bir araya geldiler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Raif Mermutlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap AKay ve TESKİ Genel Mü

Çerkezköy 17.12.2019 17:33:00 0
Çerkezköy

BASINA KAPALI GERÇEKLEŞTİ

 

Basına kapalı gerçekleşen toplantı hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “ İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ile birlikte Çerkezköy ilçemiz ve şehrimiz hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu’ya katılımlarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

“ÇERKEZKÖY’DE TOPLANTI YAPILACAĞINI SÖYLEMİŞTİ”

 

Geçtiğimiz hafta muhtarlarla toplantı gerçekleştiren, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde İSKİ’nin Çerkezköy’de 11 su kuyusunun bulunduğunu ve Çerkezköy havzasından su çekmeye devam ettiğini de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na aktardığını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Tekirdağ yerüstü suları bakımından fakir bir bölgedir. Su ihtiyacının yüzde 95-96’sını yeraltı suyu ile karşılıyor. Bu konuyu Ekrem Başkana ilettim. Kendisi de İSKİ Genel Müdürü ile TESKİ Genel Müdürü’nün en kısa sürede Çerkezköy’de konuyla ilgili bir toplantı yapmasını istedi. Bu toplantıda su kaynakları konuşulacak” ifadelerini kullanmıştı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10