Etekler ve Pantolonlar ÇOSB'de sahnelenecek

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde yeni bir gösteriye daha ev sahipliği yapacak. Mine Artu'nun yazdığı Serkan Budak'ın yöne

Çerkezköy 22.12.2019 14:34:00 0
Etekler ve Pantolonlar ÇOSB

Çerkezköy Organize Sanayi Müdürlüğü kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde yeni bir gösteriye daha ev sahipliği yapacak. 

 

İKİ PERDELİK OYUN

 

Bugüne kadar yaptığı etkinliklerle büyük beğeni toplayan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü bu kez de “ Etekler ve Pantolonlar” adlı oyununu tiyatro severlerin beğenisine sunacak.24 Aralık Salı günü saat 19.30’da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi konferans salonunda sahnelenecek oyunun biletleri ise ücretsiz olacak. Mine Artu’nun yazdığı Serkan Budak’ın yönettiği oyunda Nurseli İdiz, Nergis Kumbasar ve Kimya Gökçe Aytaç’ın rol alacak. 2 perdelik Etekler ve Pantolonlar adlı müzikli komedi oyunun konusu ise şöyle: Nurcan yıllardır görüşmediği okul arkadaşı Aysel’e sürpriz yaparak evine ziyarete gelir. Nurcan kocasının kendisini aldattığını ve intikam alacağını bu konuda Aysel’den yardım istemek için geldiğini açıklar. Aysel, Nurcan’ın durumuna üzülür ve ona yardım edeceğini söyler. Aysel ve Nurcan, Nurcan'ın eşine karşı strateji belirlerken, Aysel de bu durumlardan etkilenip kendi evliliğini sorgulamaya başlar. Nurcan ve Aysel evliliklerini sorgularken geçmişlerine bir yolculuk yaparlar ve aslında ikisi de hayatlarında olmak istedikleri gibi değil de aile ve çevre baskısıyla, başkalarının onları görmek istedikleri bireylere dönüştüklerini anlarlar. İki eski arkadaşın evliliklerini sorgulamak için başladıkları süreç, artık kendi istedikleri hayatlara doğru yol aldıkları bir sürece dönüşür.

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10