Muaythai turnuvasından madalyalarla döndüler

Oğuz Güzel Spor Kulübü hafta sonunda Pınarhisar İlçe Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen Muaythai minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler bay-bayan açık turnuvasından başar

23.12.2019 17:13:00 0
Muaythai turnuvasından madalyalarla döndüler

Oğuz Güzel Spor Kulübü Pınarhisar’da gerçekleştirilen Muaythai turnuvasından dört madalya ile döndü.

 

 

SPORCULARI TEBRİK ETTİ

 

Antalya’da seminerde olması nedeniyle sporcularla turnuvada antrenör İbrahim Taşkıran’ın ilgilendiğini kaydeden Oğuz Güzel Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Oğuz Güzel “Turnuvada bayanlar 65 kilogramda Minel Akpınar ile erkekler 67 kilogramda Murathan Dirlik birinci olurken, erkekler 71 kilogramda Tolga Demir ve 75 kilogramda Recep Emrin Eren ikinci oldu. Öncelikle, dereceye giren sporcularımı tebrik eder, onların üstünde, benim dışımda emeği geçen herkesi de tebrik ederim. Antalya'da bulunmak vesilesiyle, Pınarhisar"da sporcu kafilemizin başında, Antrenör İbrahim Taşkıran bulundu. Kendisine benim yokluğunu aratmadığı için çok teşekkür ederim. Bu durum, bizim kulübümüzün, takım çalışmasına önem verdiğinin, en açık ispatıdır” dedi.

 

 

“BAŞARILARLA GÜNDEME GELİYORUZ”

 

Güzel “ İlçemiz Uzakdoğu sporlarında genelde taekwondo branşındaki başarılarıyla anılmaktadır. Oysa ki ilçemizde gerek Muaythai, gerekse Wushu ve Kickboks alanlarında da başarılar bulunmaktadır ve bu başarılar da gittikçe artmaktadır. Hatırlanacağı üzere, kulübümüz, Taekwondo, Kıck boks, Wushu, Muaythai alanındaki başarılarıyla gündeme gelmektedir. Bizim kulübümüzde, tabelamızda ne yazıyorsa, yazan her branşta eğitim, bir kişiye bile olsa verilir.Oğuz Güzel Spor Kulübünün temel felsefesi, öğrenciye, kendisine hiçbir şekilde baskı yapmadan, en çok istekli olduğu alanda, antrenman yapmasını, maçlara girecek seviyeye gelerek yetişmesini sağlamaktır. Tek bir alanda faaliyet göstererek başarıya ulaşmaktan ziyade, birden fazla branşta sporcu yetiştirerek başarılarımızı çeşitlendirmek , kulübümüzün en büyük hedefidir. Bütün veliler bilmelidir ki, kulübümüzde, çocuklarımızın yetenekleri ve istekleri doğrultusunda, branşımız mutlak mevcuttur. Salonumuzda, her branştan, alanında dereceler yapmış, millilik seviyesine gelmiş tecrübeli sporcularımız da, örneğin Mertcan Solgül bulunmaktadır.  Kulübümüzdeki, antrenör-veli-öğrenci dayanışması da, örnek teşkil edecek düzeydedir. Bizim kulüpte, kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur. Bizim kulüpte, benmerkezcilik, ego yok, takım çalışması vardır.65 kiloda mücadele eden şampiyon sporcumuz Minel Akpınar’a gidemediği dersler için okulu Gülerçin Koleji özel ders takviyesinde bulunuyor. Bu desteklerinden ötürü okul yönetimine de teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10