Kızılpınarspor'dan play-off'lara müthiş başlangıç 6-0

Tekirdağ 1.Amatör Küme Playoff grubunda temsilcimiz Kızılpınarspor ilk hafta maçında Çerkezmüsellimspor ile karşı karşıya geldi. Güçlü rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan KÄ?

23.12.2019 17:15:00 0
Kızılpınarspor

Hedefini Süper Amatör lig olarak belirleyen Kızılpınarspor playoff grubunda ilk karşılaşmasında rakibini farklı geçti.

 

ŞAHİN İLE ÖNE GEÇTİK

 

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubunu lider olarak tamamlayan temsilcimiz Kızılpınarspor B Gurubunda oynadığı 14 maçın hepsini kazanarak playoflara yenilgisiz gelen Çerkezmüsellimspor ile Pazar günü saat 15.00’de karşı karşıya geldi. Karşılaşma öncesi federasyon yetkilileri tarafından C Grubunu lider tamamlayan Kızılpınarspor’a ve B grubunu lider tamamlayan Çerkezmüsellimspor’a kupaları takdim edildi.  Güzel bir havada oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. İlerleyen bölümlerde orta alanda topa daha çok sahip olan Kızılpınarspor arzuladığı golü ise Şahin ile buldu. Gelen golle birlikte büyük moral bulan temsilcimiz Kızılpınarspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi.

 

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI

 

Çerkezmüsellimspor ise beraberlik için yüklense de Kızılpınarspor savunmasını geçmekte zorlandı. İlk devrenin ortalarına doğru atak geliştiren Kızılpınarspror’da topla buluşan Bayram düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek Kızılpınarspor’u karşılaşmada iki farklı öne geçirdi. Gelen gollerle birlikte büyük moral bulan temsilcimiz Kızılpınarspor ilk devrenin sonlarına doğru golcü oyuncusu Sinan ile bir gol daha bularak karşılaşmanın ilk devresini 3-0 önde tamamladı.

 

OYUN DİSİPLİNİNDEN KOPTU

 

İlk devre rakibine üç gol atan Kızılpınarspor karşılaşmanın ikinci devresine kontrollü başladı. Çerkezmüsellimspor ise Kızılpınarspor kalesine yüklenerek farkı indirmeye çalıştı. Karşılaşmanın ikinci devresinin ortalarına doğru Enis ile bir gol daha bulan Kızılpınarspor farkı da dörde çıkardı. Rakip kaleye farkı indirmek için yüklenmesine rağmen kalesinde dördüncü golü gören Çerkezmüsellimspor oyun disiplininden tamamen koptu.

 

RAKİPLERİNE GÖZDAĞI VERDİ

 

Rahat oyununu sürdüren Kızılpınarspor kalan bölümlerde Okan ile sonucu giderek farkı beşe çıkardı. Güçlü rakibi karşısında gövde gösterisi yapan Kızılpınarspor son dakikalarda Şahin’in ikinci golüyle karşılaşmadan da 6-0 galip ayrılmasını bildi. Kızılpınarspor bu galibiyet ile playofflara müthiş bir başlangıç yaparken, şampiyonluk yolunda büyük bir engeli de aşmış oldu.

 

“ İSTEKLİ VE ARZULU OYNADIK”

 

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kızılpınarspor Antrenörü İsmail İnan “Zor maç olacağını biliyorduk fakat takım olarak inanmışlık motivasyon ve kararlık hat safhadaydı. Karşılaşmaya istekli ve arzulu başladık. Güçlü rakibimizi geçen seneden biliyorduk ve yine hemen hemen aynı kadro ile bize karşı mücadele ettiler. Önlemlerimizi almamızdan kolayı karşılaşmayı kazanmak kolay oldu. 90 dakikada geride pozisyon vermeyerek topu önde tutmayı başardık. Arka arkaya bulduğumuz gollerle karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldık. Bugün sahada doğru düzgün işler yapan bir takım vardı. En az hatayla oynamaya çalıştık ve bunun neticesinde de farklı galibiyet geldi. Bundan sonra dört karşılaşmamız var, hepsini kazanıp Tekirdağ’ın en büyüğü olmak için savaşacağız” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10