Bony'den yılbaşı yemeği

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Bony Tekstil İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından çalışanlara yönelik yılbaşı yemeği düzenledi. Gecede konuşan Bony Tekstil Kurucusu Ha

Çerkezköy 23.12.2019 17:31:00 0
Bony

Çorlu Kekik Steakhouse’da gerçekleştirilen yılbaşı yemeğine Bony Tekstil Kurucusu Hasan Gülkaya, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi eski Meclis Üyesi Akın Yılmaz, bölüm müdürleri ve çok sayıda çalışan katıldı.

 

“EN BÜYÜK GURUR BUDUR”

 

Gecede konuşma gerçekleştiren Bony Tekstil Kurucusu Hasan Gülkaya “ Benim güzel günlerimden, anılarımdan her şeyi ilave edip sinevizyona yansıtmışlar. Ben her zaman söylüyorum; geldiğim yeri biliyorum. Durumum çok kötüydü, hiçbir şeyim yoktu. Azmettim, çalıştım, gayret ettim, çalışanıma önem verdim, çalışanımı sevdim. Parayla hiç işim olmadı, sadece çalıştığım zaman her şeyimin olacağını biliyordum. Devamlı fabrikama yatırım yaparak en iyisini yapmaya çalıştım. Bugün Bony Tekstil denildiği zaman dünyanın en iyi fabrikalarından biri olarak gösteriliyorsa, en güzel gurur budur. Bunu neyle satın alabilirsiniz?’’ diye konuştu.

 

 

“HER ZAMAN ARKANIZDAYIM”

 

Gülkaya “ Bugünlere gelirken aramızda bazı arkadaşlar parayı tercih etti. İnandım, güvendim, saygı duydum fakat ne yazık ki bu lanet olası parayı tercih edenler de oldu. Çok üzüldüm, her şey para değil. Elinde sonunda hep birlikte paylaşıyoruz. Belki biraz daha iyi ayakkabı giyeriz, belki biraz daha iyi ceket giyeriz. Ama giysen ne olur giymesen ne olur. İnsanın itibari olmadıktan sonra neye yarar? Bugün şurada seyrettiğiniz sinevizyonda bütün hayat hikayemi gördünüz, hiç zenginlik var mıydı? Bana bunu Allah nasip etti. Ben sadece dürüstlüğümden ve namusumdan taviz vermedim.  Biz bin 500 kişinin çalıştığı büyük bir aileyiz. Bu kadar insanı bir arada tutabilmek kolay iş değil ama elimden geleni yapıyorum. Sağolsun oğlum bugünlerde bana destek veriyor. Çalışanım benim için kutsaldır, biz var olduğu müddetçe en ufak sıkıntınıza kadar elimden geleni yapmaya hazırım. Her zaman arkanızdayım. İyi seneler” dedi.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

 

 Bony Tekstil çalışanları gecenin ilerleyen saatlerine kadar canlı müzik eşliğinde halaylar çekip oyunlar oynayarak gönüllerince eğlenirken, işletme yönetimi tarafından düzenlenen çekilişte çalışanlara altın hediye edildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10