ÇTSO'dan yıl sonu yemeği

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri, yılın son toplantısının ardından odanın organize ettiği yıl sonu yemeğinde bir araya geldiler. Yemekte konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası B

Çerkezköy 25.12.2019 16:25:00 0
ÇTSO

Yalı Restaurantta önceki akşam saat 19.00’da düzenlenen yemek programına Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan, Meclis Başkan Yardımcısı Nuran Yeşil, yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy TSO meclis üyeleri, Oda Genel Sekreteri Hakan Gel, Çerkezköy TSO çalışanları ile basın mensupları katıldı.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Yemeğin ardından konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva “ Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz yılsonu yemeğimizde bu yıl da meclis üyelerimiz, personelimiz ve basın mensuplarımızla bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz. 2019 yılının sonuna yaklaştığımız şu günlerde geriye dönüp baktığımızda Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak oldukça başarılı bir yıl geçirdiğimizi görüyoruz. Bu yıl düzenlediğimiz eğitimler, girişimcilik kursları, bilgilendirme seminerleri, mesleki yeterlilik sınavlarıyla Odamızda onlarca katılımcıyı ağırladık. Çerkezköy Endüstriyel Fuarımız, İşletmeler İçin Avrupa Diyaloğunu Geliştirme Projemiz, İş Dünyası Ödül Törenimizle fark yarattık. Öte yandan yurtdışı iş gezilerimiz ve Dış Ticaret İstihbarat Merkezimizle üyelerimizin ihracatta yeni adımlar atmasına olanak sağladık.  Bu başarıda emeği geçen tüm üyelerimize ve personelimize gönülden teşekkürlerimi sunuyor, 2020 yılının hayırlara vesile olmasını Cenab’-ı Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10