Güzel: Türkiye Şampiyonasına iddialı hazırlanıyoruz

Çerkezköy Güzel Spor Kulübü'nün Milli Antrenörü Bilal Güzel 11-16 Ocak tarihlerinde Ankara'da yapılacak olan 2020'nin ilk Taekwondo şampiyonası olan Büyükler ve Gençler Türkiye Taekwond

27.12.2019 11:18:00 0
Güzel: Türkiye Şampiyonasına iddialı hazırlanıyoruz

Çerkezköy Güzel Spor Kulübü’nün Milli Antrenörü Bilal Güzel konu ile ilgili şöyle konuştu, “11-16 Ocak 2020 de Ankara’da  yeni yılın ilk şampiyonası olacak olan Büyükler ve Gençler Türkiye Taekwondo şampiyonasına Çerkezköy Güzel Spor kulübü olarak sıkı şekilde hazırlanıyoruz. Hedefimiz kategorilere sporcularımızın ilk üçte yer alması ve madalyalarla kentimize dönmektir.Bu nedenle şampiyonaya katılacak olan sporcularımız sabah ve akşam olmak üzere günde toplam 4 saatlik sıkı bir çalışma yapıyor.Çalışmalarımız  sabahları kros, akşamları da teknik ve taktik üzerine oluyor.Şampiyona’ya Büyükler kategorisinde 5  sporcu ile gençler kategorisinde de 5 sporcu olmak üzere toplam 10 sporcu ile katılacağız” dedi.

 

SPORCULARIMIZIN HIRSLI ÇALIŞMASINDAN MEMNUNUM

 

Güzel, “Özellikle şampiyonaya katılacak olan sporcularımızın her geçen gün bir gün öncesinden daha iyi form tutması ve çalışmaları da hırslı şekilde sürdürmeleri başarılı olacaklarına işarettir. Tabiki şampiyonalarda her hangi bir sakatlık ya da bir rahatsızlık yaşanmaz ise kısaca bir olumsuzluk yaşamaz isek başarılı olmamamız için bir neden yok. Çalışmalarımız şampiyonaya kadar sıkı şekilde devam edecek. Sporcularımızın hırslı çalışmalarından memnunum”diye konuştu.  

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10