ÇTSO heyetinden Gaziantep çıkarması

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 8. Meslek Komitesi Üyeleri, Gaziantep Sanayi Odası'nı ziyaret ederek GSO 25. Meslek Komitesi ile kıyaslama çalışmasında bulundu.8.Meslek Komitesi Başkanı Sebahattin Önal, Baş

Çerkezköy 27.12.2019 17:34:00 0
ÇTSO heyetinden Gaziantep çıkarması

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi’nde (GSOMEM) yapılan toplantıda iki odanın yaptığı projeler üzerinde değerlendirmeler yapılarak yeni dönemde ortak neler yapılacağı konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıya, GSO Yönetim Kurulu Üyesi Başar Küçükparmak, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 8. Meslek Komitesi Başkanı Sebahattin Önal ve iki odanın komite başkanları ve üyeleri katıldı.

 

ÖNEMLİ ROL ÜSTLENİYOR

 

GSO-MEM’de yer alan atölyeleri de gezen komite üyelerine kentin üretim ve ihracatıyla ilgili bilgiler veren Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Başar Küçükparmak, Gaziantep’in sanayi kenti olduğunu belirterek çok geniş yelpazede ürün üretildiğini söyledi. Amaçlarının katma değerli ürün üretmek olduğunu kaydeden Küçükparmak, bu noktada makine metal sektörünün önemli rol üstlendiğini kaydetti.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

GSO-MEM’in 2017 yılının Nisan ayından beri sanayiye nitelikli elaman yetiştirme misyonuyla faaliyetlerine devam ettiğini dile getiren Küçükparmak, “Burada hem teorik hem de uygulamalı eğitimler veriyoruz. Amacımız ülkemiz sanayisine yetişmiş eleman kazandırmak. Ziyaretleriniz için teşekkür ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.  Ev sahipliğinden dolayı GSO Yönetim Kurulu’na teşekkür eden Çerkezköy TSO 8. Meslek Komitesi Başkanı Sebahattin Önal da, Gaziantep’in üretim ve ihracat gücüyle örnek bir şehir olduğunu belirterek, “GSO-MEM’in kurulmasında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Böylesi bir yer hem kalifiye eleman bulmak hem de istihdam etme açısından çok iyi düşünülmüş. İnşallah önümüzdeki dönemlerde iki odanın meslek komiteleri olarak güzel çalışmalara imza atarız” şeklinde konuştu.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10