Yılancı:Çerkezköy Belediyesi olarak kışa hazırız

Çerkezköy Belediyesi, önümüzdeki günlerde etkili olabilecek kar yağışı ve buzlanmalara karşı kış hazırlıklarını tamamladı. 21 kişilik ekiple 7/24 saat esasına göre çalışmalar yÃ?

Çerkezköy 29.12.2019 11:57:00 0
Yılancı:Çerkezköy Belediyesi olarak kışa hazırız

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı Çerkezköy Belediyesinin kış tedbirleri ile aldığı önlemleri açıkladı.

 

“EKİPLER HAZIR BEKLİYOR”

 

Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı  “ Şu an itibariyle Çerkezköy Belediyesi Teknik Hizmetler Birimi’ne ait depolarımızda 200 ton tuz ve 20 ton solüsyon var. Ayrıca 2 tuzlama aracı, 1 solüsyon aracı, 3 kar küreme aracı, 2 kepçe ve 2 adet de greyder, iki adet kamyondan ve 21 personelden oluşan kışla mücadele ekibi belediyemizin teknik hizmetler amirliğimiz biriminde  hazır olarak  beklemektedir” dedi.

 

KARLA MÜCADELE EKİBİ 24 SAAT GÖREV YAPACAK

 

Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, olumsuz hava koşulları nedeniyle meydana gelebilecek yoğun kar yağışı ve buzlanmalara karşı belediyenin karla mücadele ekibinin 24 saat esasına göre iki vardiya halinde çalışacağını ve ekibin hazır halde tam donanımlı olarak bekletildiğini söyledi.  Özellikle  ana arterler başta olmak üzere rampalar ve Atatürk viyadüğünde meydana gelebilecek buzlanma olaylarına karşı ekiplerin sık aralıklarla gerekli kontrolleri yapacağını ve tüm ana arterlerin yoğun kar yağışında trafiğin açık tutulması için yoğun şekilde de çalışılacağını belirtti.

 

 ZABITA EKİPLERİMİZ DE  KARLA MNÜCADELE EKİPLERİMİZLE GEREKLİ ÇALIŞMAYI YAPACAK

 

Yılancı, yollarda meydana gelebilecek  buzlanma olaylarında  tehlike arz eden yada edebilecek  bölgelerde de devamlı olarak zabıta ekiplerinin devriye gezerek yol kontrolleri yapacağını belirtti. Kent içindeki ana arterlerin  trafiğe açılmasını sağlamak ve herhangi bir  olumsuz bir olayın yaşanmaması için  bu tür yollarda trafiğin karla mücadele ekiplerinin bu bölgelerde de  gerekli çalışmaların yapılması sağlanacağını belirtti.

Haber/Seyit SÜREN  


0282 726 91 91
0282 747 65 10